câștigă o vacanta in Grecia concurs jumbo

Inscrie-te la newsletter-ul Jumbo Romania în perioada 22 Iunie 2024 – 05 Iulie 2024 pentru a intra in tragerea la sorti pentru premiul constând într-o vacanta de o săptămână cu familia la Halkidiki – Grecia.

Premiul concursului Giveaway JUMBO consta intr-o vacanta de 7 zile / 6 nopti intr-un hotel de 5 stele cu demipensiune, in Halkidiki, Grecia pentru o familie (2 adulți si 2 copii). Biletele de avion si transportul de la aeroport catre hotel sunt, de asemenea, incluse. Participarea la concurs nu necesita achizitionarea unui produs. Participarea la Concurs este gratuita.

La data de 8 iulie 2024, va avea loc o tragere la sorti printre înscrierile valide pentru a determina câștigătorul

câștigă o vacanla in grecia concurs jumbo

Câștigătorul tragerii la sorti a concursului JUMBO va fi anunțat pe fiecare platforma de socializare, înto-un comentariu sub postarea concursului într-un calendar la alegerea organizatorului (JUMBO), pentru a proceda la trimiterea premiului pe baza datelor declarate de participantul câștigători..

JUMBO este cel mai mare magazin de jucării din Grecia, dar si una dintre cele mai mari companii de retail, cu peste 80 de magazine: 52 in Grecia, 5 in Cipru, 9 in Bulgaria si 16 in Romania, cu circa 6.644 de angajați, precum si magazinul online E-JUMBO.

Compania a incheiat, de asemenea, acorduri de cooperare comerciala cu companii ce detin magazine care poarta marca JUMBO in 6 tari (Albania, Kosovo, Serbia, Republica Macedonia de Nord, Bosnia si Muntenegru). Conducerea companiei cauta constant oportunitati de extindere (autonoma) in tarile invecinate.

PARTICIPĂ LA CONCURSUL E-JUMBO