Câștigă garantat în cont 300 lei concurs Raiffeisen Card Debit 2024

câștigă în cont 300 lei concurs carduri Raiffeisen

Participantii la concursul „Card Debit – Câștigă pana la 300 lei!” din perioada 03.06 –
31.08.2024 care respecta conditiile din Regulament primesc de la 100 lei net pana la 300 de lei net bonus daca devin clienti Raiffeisen Bank in perioada desfășurării prezentei campanii, respecta conditiile campaniei si efectuează 3 tranzactii pe luna cu noul card, indiferent de valoare, timp de 3 luni consecutive, incepand cu luna deschiderii pachetului de cont curent. Bonusul se acorda lunar.

Plata premiilor în bani se va efectua pana la finalul lunii următoare monitorizarii efectuarii tranzactiilor, dupa cum urmeaza: pentru clientii inrolati in Iunie plata se va face pana la finalul lunii Iulie cu conditia respectarii conditiei de efectuare a tranzactiilor in luna Iunie, similar pentru lunile August si Septembrie 2024.

câștigă în cont 300 lei concurs carduri Raiffeisen

Cum participi la concursul „Card Debit – Câștigă pana la 300 lei!”

Pentru a participa la prezentul concurs cu premii, persoanele fizice cu cetatenie romana, domiciliate in Romania, cu varsta peste 18 ani trebuie să eectueze 3 tranzactii cu cardul (nou obtinut) pe luna, la comerciati (pos fizic sau online), indiferent de valoare.

Pentru fiecare luna in care este indeplinita aceasta conditie, cumulat cu restul conditiilor
din prezentul regulament, Persoana Recomandata primeste garantat 100 lei in cont.

Bonusul se acorda pentru maximum 3 luni consecutive incepand cu luna deschiderii  contului, in cuantum maxim cumulat de 300 lei net.

Nu se accepta tranzactii pentru jocuri de noroc, monede virtuale.

Nu sunt considerate tranzactii valide: tranzactiile creditoare, tranzactiile cu numerar, tranzactiile de transfer fonduri din cont. Prin transfer de fonduri se intelege acea operatiune de plata efectuata cu scopul de a alimenta cu fonduri un alt cont de card, cont curent, cont de moneda electronica, cont de economii/depozit si orice alt cont similar.

PARTICIPĂ LA CONCURSUL RAIFFEISEN