Concurs Gala Fanilor Lay’s 2024. Câștigă 10 pungi personalizate Lay’s

lista câștigători Gala Fanilor Lay’s 2024

La concursul Gala Fanilor Lay’s din perioada  01.06 – 14.07.2024 poți câștiga zece pungi personalizate Lay’s, in baza povestii fiecarui castigator, acordate prin jurizarea inscrierilor in Campanie. Fiecare premiu are valoarea de 72 lei.

In interiorul fiecarei pungi personalizate Lay’s oferite castigatorilor, in scopul conservarii si
protejarii acesteia, se va regasi ambalat in mod distinct produsul Lay’s Sare 125 g; toate detaliile despre conținutul produsului Lay’s Sare 125 g (ingrediente, data de valabilitate, etc.) vor fi afisate pe acest din urma ambalaj.

Organizatorul va afisa pe site-ul www.lays.ro lista cu numele castigatorilor validati si castigurile acordate, dupa validarea tuturor castigatorilor, pana pe data de 31.07.2024.

lista câștigători Gala Fanilor Lay’s 2024

Cum participi la concursul Gala Fanilor Lay’s

Participantul trebuie acceseze bsite-ul Campaniei, de la adresa www.lays.ro/galafanilor
și sa completeze formularul de participare cu datele personale și cu povestea despre persoana care l-a facut sa iubeasca fotbalul:.

Un Participant, identificat prin numarul de telefon care a fost completat in formularul de participare online (www.lays.ro) are dreptul la maximum o inscriere pe întreaga perioada de desfășurare a concursuluii si are posibilitatea de a castiga un singur premiu

Iată un concurs mai puțin obișnuit din punct de vedere a premiilor oferite participanților la promoție. Nu e vorba de bani, nu e vorba de diverse gadget-uri ci de un lucru simbolic cu o valoare sentimentală mare! Deci… mult succes participanților!

PARTICIPĂ LA CONCURSUL LAY’S