Câștiga un set de vară Chiquita și Sunt un Mic ticălos 4

câștiga un set de vară Chiquita și Sunt un Mic ticălos 4

Participă în perioada 17.06-14.07 la concursul banane Chiquita și poți câștiga un set de vară Chiquita și Sunt un Mic ticălos 4.

Participă la concursul Chiquita în câțiva pași simpli:

1. Cumpără minim 1kg de Banane Chiquita
2. Fotografiază bonul de cumpărături
3. Înregistrează-te
4. Încarcă bonul pe această pagină
5. Joaca jocul de memorie (odată înregistrat și conectat) și completează jocul de memorie. Participanții au la dispoziție 300 de secunde pentru a finaliza jocul de memorie. Performanța participantului în timpul jocului (de exemplu, mai rapid sau mai lent etc.) nu crește sau reduce probabilitatea de câștig la extragerea cu premii. Este necesară doar finalizarea jocului

câștiga un set de vară Chiquita și Sunt un Mic ticălos 4

Extragerea va avea loc in prezenta unei comisii, denumita „Comisia”, la sediul Chilli Ideas, in cel mult 10 zile lucratoare de la incheierea Campanie.

Anuntarea castigatorilor se face prin afisarea numelor acestora pe site-ul chiquita.com/dm4-promo-ro-winners, intr-o sectiune speciala dedicata prezentei Campanii, in termen de aproximativ 15 zile de la data validarii tuturor castigatorilor.

Setul de vară Chiquita și Sunt un Mic ticălos 4 conține

• Caiet: A5, caiet de carton/hârtie, imprimare color, Caiet complet tipărit cu pagini imprimate cu linie de grilă. Fiecare pagină cu sigla Chiquita imprimată cu filigran. Brevetă din silicon cu formă personalizată atașată la închiderea cu bandă elastică.
• Rucsac 30 X 14,5 X 45CM, poliester 900D cu căptușeală, plasture din cauciuc, imprimare digitală color. Mânerele și curelele cu palme să fie mai groase. Detalii cu punct în cruce pentru a se asigura că curelele și construcția sunt durabile. Satin imprimat coase pe etichetă. Căptușeală interioară imprimată la comandă
• Prosop: 75 X 150CM, Poliester 450gsm, Imprimare reactivă color. Prosop imprimat plin color.Satin coase pe etichetă
• Trusa pentru creion: 21 X 13CM. PU și poliester. Imprimare color. Toc dreptunghiular cu 2 x tire fermoar din silicon la comandă. Două modele diferite de imprimare pe fiecare parte.
Căptușeală interioară imprimată la comandă. Satin imprimat cusut în labe
• Pălărie tip bucket hat pentru adulți: dimensiune 58CM diametru. pe o parte 230g bumbac, 100g poliester. Color – două imprimeuri diferite în interior și în exterior. Pălărie reversibilă cu etichetă țesută pe ambele părți + etichetă cusut din satin.
• Geantă de plajă: Dimensiuni: Lățimea de jos, 37 cm x Lățime de sus: 50 cm x Înălțime: 35 cm, bumbac poliester de 12 oz cu căptușeală din poliester 210d și căptușeală din spumă. Se
manevrează de chingă din bumbac, imprimeu color.
• Geantă de plajă cu buzunar interior și căptușeală imprimată la comandă

PARTICIPĂ LA CONCURSUL CHIQUITA