Concurs Gerovital: câștigă un abonament la Electric Castle 2024

câștigă abonamente Festivalul Electric Castle 2024 concurs Gerovital

Intră în concursul Gerovital te trimite la Electric Castle din perioada 17.Iunie. – 30.Iunie 2024 și poți câștiga  prin tragere la sorți unul din cele 5 abonamente abonamente de acces pentru 5 zile la Festivalul Electric Castle 2024

Tragerea la sorti va fi electronica si va avea loc in data de 02.07.2024

Lista câștigătorilor va fi afișată pe www.premiicufarmec.ro, in maximum 15 zile lucrătoare de la data validării câștigătorilor.

Pentru înscrierea in concursul Gerovital, participanții trebuie sa:

câștigă abonamente Festivalul Electric Castle 2024 concurs Gerovital

– Achiziționeze minim 2 produse participante la promoție, din locațiile descrise la sau de pe site- urile www.farmaciatei.ro si www.bebetei.ro, sa înscrie bonul fiscal sau după caz factura fiscala cu care au cumpărat produsele participante, completed campanile obligatorii din formularul online de înscriere disponibil pe www.premiicufarmec.ro

– Să păstreze bonul/bonurile fiscale/factura/facturile fiscale cu care s-au înscris in concurs in original, pentru validarea si atribuirea premiului in cazul in care sunt desemnați drept câștigători la tragerea la sorti.

O persoana poate înscrie o singura data in  concurs, un număr de bon fiscal/factura fiscala, indiferent de numărul de produse participante existente pe bon/factura.

Un participant unic definit de același număr de telefon si nume are dreptul sa înscrie un număr de maxim 5 bonuri fiscale/facturi fiscale pe zi si are dreptul sa castige un singur premiu.

PARTICIPĂ LA CONCURSUL GEROVITAL