câștigă o vacanță în Maldive concurs Kaufland 2024

Participă la concursul Kaufland „Oricine poate câștiga o vacanță în Maldive” 17 iunie – 04 august 2024 ;i poți câștiga o  excursie pentru 2 persoane în Maldive în valoare de 47600 lei, 20 de minifrigidere Kaufland Card sau unul din cele 100 de cupoane de 300 lei reducere la un coș de cumpărături cu Kaufland Card valabil 2 săptămâni de la data acordării.

Lista numelor și a primelor 14 cifre aferente numerelor de card Kaufland Card ale câștigătorilor se va publica pe pagina de internet a Organizatorului, www.kaufland.ro/inghetata, în termen de maximum 5 zile lucrătoare, după extragerea realizată.

Va avea loc o singură extragere a câștigătorilor în termen de cel mult 10 zile lucrătoare de la încheierea concursului Kaufland „Oricine poate câștiga o vacanță în Maldive”

câștigă o vacanță în Maldive concurs Kaufland 2024

Premiile în cupoane de reducere Kaufland Card se alocă până cel târziu la data de 30.08.2024.

Premiul I constând într-o excursie în Maldive pentru 2 persoane se acordă prin intermediul agentiei de turism Masiro Travel S.R.L, sub forma unui bon cadou trimis pe adresa de e-mail furnizată de câștigător până cel târziu la data de 30.08.2024. Voucherul va fi valabil din data la care a fost trimis pe adresa de e-mail câștigătorului.

Premiul II constând în minifrigidere Kaufland Card se acordă până cel târziu la data de 15.09.2024 și va fi trimis prin curier la adresa furnizată de câștigător.

Cum participi la concursul „Oricine poate câștiga o vacanță în Maldive”

Participanții trebuie să fi cumpărat cu Kaufland Card digital sau fizic cel puțin o înghețată pe un bon fiscal efectuat în perioada de valabilitate a loteriei publicitare.

De asemenea trebuie să fi efectuat cel mult 3 cumpărături cu scanarea Kaufland Card la casa de marcat pe zi în perioada 17.06-04.08.2024.

ATENȚIE! Clienții care vor avea mai mult de 3 cumpărături pe zi cu scanarea Kauflandard la casa de marcat vor fi eliminați din campanie

Super concurs de la Kaufland! Super premii și un mecanism simplu de participare. Voi participa și chiar dacă nu voi ajunge în Maldive, măcar 300 lei reducere poate apuc.

PARTICIPĂ LA CONCURSUL KAUFLAND