Câștigă Purificatoare de aer Vitammy Air concurs catena

La concursul cu premii Catena Pas cu Pas „Loterie Iunie 2024” poți câștiga prin tragere la sorți unul din cele 3 Purificatoare de aer cu generator de plasma Vitammy Air + PA600, filtru HEPA 1, 2 viteze..

Premiile se vor acorda prin tragere la sorti în data de 15.07.2024.

Câștigătorilor concursului Catena Pas cu Pas extrași in cadrul loteriei publicitare li se va aduce la cunoștință rezultatul extragerii in termen de 24 de ore de la efectuarea extragerii.

Acestia vor fi contactați prin intermediul adresei de email sau a numărului de telefon folosit pentru plasarea comenzii pe site.

Câștigătorii trebuie sa revendice premiile în maximum 3 zile lucrătoare de la data extragerii, prin transmiterea unui email Organizatorului, prin care se va menționa adresa la care se dorește sa se facă livrarea premiilor.

Câștigă Purificatoare de aer Vitammy Air concurs catena

Cum participi la concurs

Vizitatorii site-ului Catena Pas cu Pas care plasează pe Site o comanda ce conține produse din lista cu produse specificate în regulamentul promoției in valoare de minimum 200 lei in perioada 01.06-30.06.2024 si optează pentru livrarea acesteia prin curier rapid, au dreptul de a se înscrie la tombola publicitara.

Inscrierea la loteria publicitara se face prin bifarea căsuței corespunzătoare ce se regăsește pe pagina aferenta plasarii comenzii.

Participanții care au optat pentru ridicarea comenzii dintr-un magazin Catena Pas cu Pas sau dintr-o farmacie Catena NU au dreptul de a participa la extrageri.

Participanții care au plasat comenzi in perioada desfășurării loteriei dar au anulat ulterior sau au refuzat comenzile nu au dreptul de a participa la extrageri.

PARTICIPĂ LA CONCURSUL CATENA PAS CU PAS