câștigă o vacanta de 10000 lei concurs lidl cămara noastră

Participă la concursul LIDL “Cămara Noastră – Gustă din trăirile românești”  din perioada 17 iunie – 07 iulie 2024 și poși câștiga garantat prin tragere la sorți:

• 10  premii, constând în „Vouchere de cumparaturi LIDL in valoare de 300 lei fiecare”

• 1 premiu constând în “Voucher Excursie în România” în valoare de 10000 lei pentru o experiență pentru familie cu plimbări şi mese copioase în satul Meșendorf

Desemnarea câștigătorilor se va realiza prin tragere la sorți ce se va organiza în maxim 10 zile lucrătoare de la data încheierii concursului.

câștigă o vacanta de 10000 lei concurs lidl cămara noastră

Anunțarea câștigătorilor se va realiza prin publicarea acestora pe site-ul www.surprize.lidl.ro/camaranoastra într-o secțiune special dedicată acestei Campanii în termen de aproximativ 20 zile calendaristice de la data validării acestora.

Lista finală a câștigătorilor concursului LIDL Cămara Noastră va fi afisată și pe site-ul www.surprize.lidl.ro/camaranoastra până la data de 10.08.2024.

Cum participi la concursul LIDL

Participantul trebuie să achiziționeze, în Perioada Campaniei, produse din magazinele LIDL de pe teritoriul Romaniei, cu excepția produselor pentru care legislația nu permite promovarea  în valoare totala, înregistrată pe un singur bon fiscal, de minimum 80 lei și să se înscrie pe pagina www.surprize.lidl.ro/camaranoastra;

Un Participant unic poate înscrie în Campanie maximum 5 (bonuri fiscale diferite pe zi și maximum 50 de bonuri fiscale diferite pe întreagă durata a Campaniei.

Premiile constând în „Voucher Excursie în România” si „Vouchere de cumpărături LIDL” vor fi expediate prin curier privat la adresa menționată de câștigător în termen de 30 de zile lucrătoare de la data publicării câștigătorilor.

Amatori sau nu de produse tradiționale din gama Cămara Noastră, merită să îți încerci norocul cumpărând măcar un produs din gamă să te înscrii în campanie și poate poate norocul îți va surâde!

PARTICIPĂ LA CONCURSUL LIDL