câștigătorii concurs nescafe 2024 iphone 15 si boxe jbl

Participă la concursul NESCAFE VARA ACEASTA NESCAFÉ ESTE SPONSORUL DISTRACTIEI” din perioada 15.06.-31.08.2024 și poți câștiga un telefon iPhone 15 PRO sau o boxă portabilă JBL Flip 6

Premiile vor fi acordate castigatorilor desemnati prin tragere la sorti, in data de 05.09.2024.

Numele castigatorilor premiilor acordate la concursul Nestle prin tragere la sorti vor fi publicate pe bsite-ul nes.tl/promo- nescafe-2024, in interval de maximum 10 zile lucratoare de la validarea finala a tuturor premiilor din prezenta campaniei.

câștigătorii concurs nescafe 2024 iphone 15 si boxe jbl

Un Participant unic, identificat prin acelasi numar de telefon si aceleasi date personale sau aceleasi date personale pe numere de telefon diferite, are posibilitatea sa castige maximum un singur premiu din cele doua categorii de premii, respectiv un premiu per campanie constand in: fie a. Telefon mobil Apple iPhone 15 Pro, fie b. Boxa portabila JBL Flip 6.

Cum participi la concursul Nescafe

Achizitioneaza minimum 2 bauturi de la aparatele de vending NESCAFÉ marcate cu material promoțional

Fa o poza in care sa fie vizibile cele 2 pahare

Completeaza formularul de inscriere online de pe site-iș nes.tl/promo- nescafe-2024,

Livrarea premiilor se va efectua de catre Agentie, in termen de maxim 40 de zile lucratoare de la data validarii finale a premiilor, la adresa specificata de castigator.

Trebuie să recunosc ca din când în când în drum mai mă opresc și iau o cafea de la aparatele Nescafe, mai ales că sunt zile când nu ai timp dimineața să îți fac cafeaua. Deci un mare DA pentru acest concurs, chiar dacă premiile sunt puține!

PARTICIPĂ LA CONCURSUL NESCAFE