Concurs Rompetrol 2024: Câștigă Voucher Bonus înrolare Rompetrol Go

Câștigă Voucher Bonus înrolare Rompetrol Go

Participă la concursul Rompetrol Bonus înrolare Rompetrol Go din perioada 1 Iunie – 31 Decembrie 2024, creează-ți cont în aplicație, generează card virtual sau asociază-ți cardul fizic existent Rompetrol Go/Rompetrol GO+ și primești un voucher instant în aplicație! cu care să îți iei un Cappuccino de 120 ml.

Produsele cadou vor fi acordate instant la casa de marcat, după primirea voucherului in aplicația mobila Rompetrol Go.

Premiile sunt exclusiv de tip voucher si sunt acordate automat in aplicația Rompetrol Go.

Câștigătorii premiilor oferite in cadrul acestui concurs Rompetrol nu au posibilitatea de a primi contravaloarea premiilor in bani sau înlocuirea acestora cu alte bunuri si nici nu pot solicita schimbarea caracteristicilor/ parametrilor premiilor castigate

Câștigă Voucher Bonus înrolare Rompetrol Go

Voucherele vor fi disponibile in sectiunea “Vouchere” din cadrul aplicatiei Rompetrol Go, in timp de 14 zile calendaristice, de la data afisarii mesajului castigator. In cazul in care  oucherul nu este utilizat in perioada sa de valabilitate, acesta se va dezactiva din sectiunea “Vouchere”.

Pentru a utiliza voucherul, participantul trebuie sa parcurga urmatorii pasi:

• se va prezenta la casa de marcat a oricareia dintre statiile Rompetrol Hei participante, enumerate in Regulament, in termen de 14 zile calendaristice din momentul primirii voucherului in sectiunea „Vouchere”

• va utiliza Aplicatia Rompetrol Go si va utiliza sectiunea „Revendica premiul in statie” Din momentul accesarii optiunii „Revendica premiul in statie”, participantului i se va afisa un cronometru care va indica durata de timp in care voucherul va putea fi utilizat, in speta 15 minute. In cazul in care participantul nu utilizeaza voucherul in intervalul celor 15 minute de activare, voucherul se va dezactiva.

• Personalul de la casa de marcat va scana voucherul respectiv direct din aplicatia Rompetrol Go si va inmana participantul premiul castigat. Nu se vor accepta scanari ale voucherului din alte surse (externe aplicatiei Rompetrol Go).

PARTICIPĂ LA CONCURSUL ROMPETROL