Câștigă un iPhone 15 128GB 5G. Concurs Kinder / Selgros iulie 2024

castiga un telefon iphone 15 concurs kinder selgros 2024

La concursul O pauză cu Kinder! din perioada 10 iunie – 14 iulie 2024 din magazinele Selgros poți câștiga garantat prin tragere la sorți unul dintre cele 10 telefoane mobile iPhone 15 128GB 5G Black.

Desemnarea câștigătorilor acestui concurs Kinder se va face prin tragere la sorti, organizată la finalul Campaniei, in data de 19.07.2024

Lista câștigătorilor si a premiilor castigate de aceștia va fi publicata in maximum 30 de zile de la data validării tuturor câștigătorilor, conform legii, pe Site-ul  www.kinder.com/ro/ro/  In cazul in care exista premii neacordate, acestea vor rămâne in proprietatea Organizatorului.

castiga un telefon iphone 15 concurs kinder selgros 2024

Cum participi la concursul O pauză cu Kinder! 2024

Cumpără produse Kinder din magazinele Selgros în valoare de minim 45 de lei și trimite textul KINDER urmat de numărul facturii fiscale prin SMS la numărul 1846.

Înscrierile trebuie sa conțină doar textul „KINDER” si numărul facturii fiscale conform căreia au fost achiziționate Produsele participante, scrise corect si complet, despărțite printr-un spațiu.

Acordarea premiilor se va face in urma contactării telefonice a câștigătorilor si a validării acestora in termen de 30 de zile lucrătoare de la data contactării telefonice si validării castigatorului. Expedierea premiilor către câștigători se va face prin curier.

Un concurs un pic restrictiv. În primul rând trebuie să cumperi din magazinele Selgros. În al doilea rând trebuie să achiziționezi produse Kinder de minim 45 lei. Iar premiile sunt monocolore și doar 10. Pe scurt acesta e un concurs făcut parcă pe picior!

PARTICIPĂ LA CONCURSUL KINDER / SELGROS