câștigă o vacanta la Londra concurs petrom coffee costa

La concursul Savurează cafeaua preferată în locațiile MyAuchan Petrom și câștigă premiile Costa Coffee. din perioada 1 iunie – 31 iulie 2024 poți câștiga prin tragere a sorți unul dintre cele 100 seturi Costa Coffee, fiecare set fiind format dintr-o cană de cafea Costa Coffee și un pachet de cafea măcinată Costa Coffee 200g, unul dintre cele 3 espressoare automate Mielle CM 5310 sau un city break la Londra pentru 2 persoane.

Cum participi la concursul cu premii Costa Coffee 2024

Cumpără o cafea Costa din locațiile MyAuchan Petrom și înscrie bonul fiscal împreună cu datele personale în formularul online de concurs de pe pagina castigapremiicosta.ro

Participantul trebuie sa aibă pe un bon fiscal achiziționat o cafea „on the go” de la aparatul de cafea Costa Coffee. Pe bonul fiscal emis de Magazinul Participant si înscris de Participant la Campanie trebuie sa apară denumirea Produsului Participant.

câștigă o vacanta la Londra concurs petrom coffee costa

Un Participant care utilizează pentru înscriere in Campanie același număr de telefon are dreptul sa înscrie in Campanie maximum 10 bonuri fiscale pe zi. Bonurile fiscale înscrise in Campanie trebuie sa fie emise exclusiv in Perioada Campaniei.

Câștigătorii premiilor concursului vor fi extrași prin tragere la sorti electronica, in maximum 5 zile lucrătoare de la finalizarea Campaniei.

Lista câștigătorilor finali va fi publicata pe site-ul castigapremiicosta.ro in maximum 45 zile lucrătoare de la validare.

Pachetul Excursiei / city break perioada august 2024 – noiembrie 2024 include:

• bilete avion Bucureşti-Londra-Bucureşti,
• cazare in cameră dublă cu mic dejun inclus hotel 3 stele Thistle London Bloomsbury Park sau similar pentru 3 nopţi, transfer aeroport-hotel-aeroport;
• bagaj de cabina 8 kg si bagaj de cala 23 kg

Organizatorul va trimite catre Castigator variante de date posibile in perioada august 2024 – noiembrie 2024, din care acesta isi va alege si va comunica varianta finala catre Organizator.

PARTICIPĂ LA CONCURSUL COSTA COFEE PETROM

Concurs
Savurează cafeaua la MyAuchan Petrom și câștigă premiile Costa Coffee.
Locație
castigapremiicosta.ro,
Începe pe
2024-06-01
Se termină pe
2024-07-31
Descriere
Cumpără o cafea Costa din locațiile MyAuchan Petrom și înscrie bonul fiscal împreună cu datele personale în formularul online de concurs