câștigă 500 lei Concurs Card Visa și Raiffeisen Bank

La concursul “100 de premii de 100 de EUR pentru aproape 100 de zile de vara
cu cardul tau de debit Visa de la Raiffeisen”  care se desfășoară în perioada 3 iunie – 31 august 2024 poți câștiga  unul dintre cele 100 de premii in valoare 100 de euro fiecare.

Acest premiu va fi convertit in RON la cursul 1 EUR = 5 lei, astfel ca premiul de 100 de EUR va fi echivalentul a 500 de RON fiecare. Premiul va fi acordat in lei contul cardului in lei din care s-au efectuat tranzacțiile eligibile.

Tragerea la sorti a câștigătorilor celor 100 de premii va fi efectuata pana pe data de 30 septembrie 2024

câștigă 500 lei Concurs Card Visa și Raiffeisen Bank

Premiile concursului care reprezintă un bonus in valoare individuala de 500 lei net il vor primi clienții câștigători in contul cardului lor de debit, pana cel târziu la data de 16 octombrie 2024.

Cum participi la concursul Visa și Raiffeisen Bank

Plătește cât mai des cu cardul tău de debit de la Visa oriunde în lume și poți câștiga premii cât e vara de lungă.

Realizează tranzacții online, pe site-ul comerciantului sau offline, in magazinele fizice la POS-urile comercianților, cu cardul de debit Visa emis de Raiffeisen Bank. Pentru fiecare tranzacție eligibila efectuata, participantului i se acorda o șansă in plus pentru tragerea la sorți.

Nu sunt clientă a acestei bănci, am card VISA cu care fac des plăți la cumpărături, așa că nu am să particip la acest concurs, darămite să și câștig. 500 lei nu e un premiu mare dare îi iei și nu îi dai…

PARTICIPĂ LA CONCURSUL RAIFFEISEN BANK