câștigători concurs engie 2024

Premiile concursului lunar ENGIE din perioada 4 iunie – 31 decembrie 2024 constând in Reducere la factura ENGIE în valoare de 500 lei, Esspressor Nespresso Krups Esenza MiniXN110B10+ set capsule degustare și Boxă portabilă wireless Sony SRS-XB100B se vor acorda prin intermediul a 7 trageri la sorți.

În cadrul primei trageri la sorți se vor extrage, din toate înscrierile valide efectuate în Campanie in perioada 04.06 – 30.06.2024, 1 câștigător al premiului ce constă în Reducere la factura ENGIE, I câștigător al premiului ce constă în Esspressor Nespresso Krups Esenza MiniXN110B10+

Anunțarea câştigătorilor se va realiza prin publicarea acestora pe  site-ul www.engie.ro/factura-email/ într-o secțiune special dedicata acestei Campanii în termen de maximum 15 zile de la data validării acestora.

câștigători concurs engie 2024

Câştigătorilor premiilor ce constau în Reducere la factura ENGIE le va fi alocată reducerea de 500 de lei pe prima factură emisă de ENGIE Románia S.A. după validarea câştigătorului.

Premiile ce constau în Esspressor Nespresso Krups Esenza MiniXN110B10+ set capsule degustare şi Boxă portabilă wireless Sony SRS-XB100B vor fi expediate câștigătorilor la adresele indicate de către aceştia în procesul de validare, pe cheltuiala Organizatorului.

Cum participi la concursul ENGIE

Activează-ți factura electronică Engie și poți câștiga prin tragere la sorți una dintre cele 7 boxe portabile Sony SRS-XB100B, unul dintre cele 7 espressoare Nespresso Krups Essenza Mini XN110B10 sau unul dintre cele 7 premii sub forma reducerii la factura Engie în valoare de 500 de lei fiecare.

Cum nu suntem clienți ENGIE, nu putem participa la această tombolă lunară, dar putem să emitem o părere. Da este un concurs bun, la furnizorul nistru am activat factura electronica în urmă cu mai mult de 19 si nu am avut nicio problemă până acum  și nici nu se dădeau premii ca acum!

PARTICIPĂ LA CONCURSUL ENGIE