câștigă bilete electric castle 2024 birra moretti

Câștigă unul din cele 50 de bilete duble la Electric Castle 2024 la concursul Birra Moretti  Ciao, Electric Castle  din perioada 1 iunie – 30 iunie 2024.

Premiile constand in Bilete duble AG Electric Castle” se vor acorda prin tragere la sorti in data de 02 iulie 2024 din totalul inscrierilor facute in perioada 01 iunie 2024-30 iunie 2024 in magazinele participante in Campanie.

Anuntarea Castigatorilor si a premiilor castigate se va realiza prin publicarea pe birramoretti.com/ro/ro/ciao-electric-castle in termen de maxim 30 (treizeci) zile calendaristice de la data finalizarii intregului proces de validare, dar nu mai tarziu de data de 15 iulie 2024.

câștigă bilete electric castle 2024 birra moretti

Cum participi la concurs

Cumpără 2 x Birra Moretti și înscrie numărul bonului fiscal și o fotografie cu acesta pe site-ul promo

La aceasta Campanie participa toate produsele de bere Birra Moretti L’autentica, Birra Moretti Zero si Birra Moretti Sale di Mare comercializate in Locatiile Participante Birra Moretti

Un Participant are dreptul la o singura inscriere prin intermediul formularului din site, pentru acelasi bon fiscal. Pentru un bon fiscal, un Participant are o singura sansa de castig indiferent de numarul de Produse Participante aflate pe bonul fiscal (de ex. daca valoarea de achizitie pentru Produsele Participante pe un singur bon este de 10 Produse Participante, bonul poate fi inscris o singura data).

Ce premii câștigi la concursul Birra Moretti

• 50 x bilete duble AG Electric castle pentru 2 persoane

În aceasta Campanie, un participant cu domiciliul stabil in judetul Cluj se poate inscrie de maxim 5 ori pe zi.

Un concurs limitat ca și zonă geografică de participare. O tombolă pentru clujenii amatori de bere Birra Moretti și care vpr să se dezlănțuie pe ritmurile  de la electric Castle 2024. Deci.. ce atâta graba! Dacă nu ești din Cluj vezi celelalte promoții cu premii Birra Moretti.

PARTICIPĂ LA CONCURSUL BIRRA MORETTI