castiga videoproiectoare full hd concurs paula 2024

Premiile concursului Veselie la pahar şi premii de la Paula-n dar din perioada 01.06. – 30.06.2024 vor fi livrate câștigătorilor prin curier la adresa specificata de castigator in termen de maxim 40 de zile lucrătoare de la data validării.

Ce bine că vacanța vine și cu Paula ne distrăm de minune! este un concurs la care se pot câștiga Videoproiectoare portabile FULL HD, Prosoape poncho sau brățări cu ultrasunete contra țânțarilor.

Lista câștigătorilor și a premiilor câștigate va fi postată pe site-ul www.paulapudding.ro/ladoipasi, în termen de 40 zile lucrătoare de la data validării ultimului câștigător.

castiga videoproiectoare full hd concurs paula 2024

Cum participi la concursul Paula

Participantii se pot înscrie in Campanie prin una dintre urmatoarele modalitati:

• SMS – prin expedierea unui SMS la nr. 3798 (numar cu tarif normal, in retelele Orange, Vodafone, Telekom si DIGI), continand numarul documentului fiscal fiscale ce atesta achizitia
Produselor Participante, in perioada de desfasurare a prezentei Campanii. Pentru fiecare SMS înscris, Participantul va primi un mesaj de raspuns prin SMS.

• . Online – prin completarea formularului de înscriere disponibil la accesarea website-ului www.paulapudding.ro/ladoipasi.

Un participant poate înscrie maximum 5 documente fiscale diferite pe zi prin SMS şi/sau website.

Un participant unic este definit de același număr de telefon.

Un participant poate câștiga, în cadrul Campaniei, maximum un (1) premiu, indiferent numărul de înscrieri valide efectuate prin SMS şi website.

Nu prea am ce să comentez despre acest concurs. Este o tombolă simplă fără pretenții care se pliază așteptărilor celor care sunt clienți ai magazinelor LaDoiPași și le place Paula Pudding! Atât și nimic mai mult.

PARTICIPĂ LA CONCURSUL PAULA