Câștigă un Card cadou eMAG 500 lei la Sondajul YOUTIL iunie 2024

castiga card cadou 500 lei emag sondaj cu premii youtil

Tragerea la sorți a câștigătorilor concursului YOUTIL ” Câștiga unul dintre cele 200 carduri cadou eMAG în valoare de 500 lei” care se desfășoară în perioada 30 mai – 20 iunie 2023  va avea loc în maxim 10 zile lucrătoare după încheierea concursului.

Cum participi la concurs

Intră în contul tău Youtil, răspunde la sondajul online care conține câteva întrebări simple despre tine și poți câștiga prin tragere la sorți unul dintre cele 200 vouchere eMAG în valoare de 500 de lei fiecare.

Iată care sunt întrebările sondajului cu premii

1. Care este genul tău
2. În ce grupă de vîrstă te încadrezi
3. In ce judet locuresti:
4. Cate persoane traiesc in gospodaria ta?
5. Care dintre enunturile de mai jos ti se potriveste?
6. Cat de des faci cumparaturile pentru gospodaria ta?
7. Cum preferi sa faci cumparaturile?
8. Care dintre variantele de mai jos ti se aplica?
9. Ce factor te determina sa cumperi un produs in magazin?

castiga card cadou 500 lei emag sondaj cu premii youtil

Castigatorii vor fi afisati pe Site-ul Campaniei, www.youtil.ro, pe pagina Campaniei „Castiga un card cadou eMAG cu Youtil!” si pe ro.pg.com/regulamente/, in sectiunea Campaniei, in termen de maxim 30 de zile lucratoare de la data validarii acestora. In cazul in care vreunul dintre premii nu va putea fi acordat, acesta va ramane in proprietatea Organizatorului.

În vederea transmiterii premiilor, Organizatorul va trimite Castigatorilor pe email, la adresa cu care acestia s-au inscris in Campanie, sa furnizeze in maxim 2 zile lucratoare numarul personal de telefon mobil, acesta fiind necesar pentru transmiterea parolei pentru deschiderea fisierului securizat ce contine codul voucherului eMag.

Cardurile cadou eMAG de 500 lei vor fi transmise castigatorilor sub forma unor coduri unice, pe e-mail, intr-un fisier securizat, cu parola prin sms la numarul de telefon furnizat la solicitarea Organizatorului, la adresa de email cu care s-au inscris in Campanie, nu mai tarziu de 60 de zile lucratoare de la data primirii numarului de telefon prin e-mail

PARTICIPĂ LA SONDAJUL ONLINE CU PREMII YOUTIL