castiga 100 lei card cadou concurs gerovital auchan

Cumpără din magazinele Auchan , în perioada 29 mai – 11 iunie 2024 oricare două produse îngrijirea corpului Gerovital (deodorante, geluri de duș, creme de corp și șampoane)   înscrie online bonul fiscal pe premiicufarmec.ro  si poți câștiga prin tragere la sorți :

• 3 x Biciclete unisex
• 5 x Card cadou Decathlon în valoare de 1000 de lei fiecare
• 30 x Seturi cadou Gerovital

Păstrează bonul fiscal ce atestă îndeplinirea condiției de participare, pentru validare și atribuirea premiului de la campnaia Refresh total cu Gerovital..

Un participant unic definit de acelasi numar de telefon si nume, are dreptul sa inscrie maxim 5 numere de bonuri fiscale diferite pe zi si are dreptul sa castige un singur premiu in cadrul prezentului concurs Gerovital

Participanții au sansa de a castigate unul dintre premiile acordate la finalul tombolei cu premii prin tragere la sorti.

Lista câștigătorilor premiilor de la concursul Refresh total cu Gerovital. va fi afișată pe www.premiicufarmec.ro, in maximum 15 zile lucrătoare de la data validării câștigătorilor.

Cardul cadou Decathlon în valoare de 1000 lei este valabil pana la 17.0.2026. Nu poate fi rambursat sau înlocuit in cazul pierderii, furtului sau la sfarsitul perioadei de validitate.

Plata cu ajutorul cardului poate fi efectuata o data sau de mai multe ori, in limita valorica impusa de card. De asemenea, suma de achitat poate fi completata cu un alt mijloc de plata daca este necesar.

Voucherul Decathlon poate fi folosit in orice magazin Decathlon din lume sau pe decathlon.ro.

Nu contează ca ești mic sau mare, femei sau bărbat, un produs Gerovital de îngrijire personala este imposibil să nu folosești. Dacă ai răspuns DA, atunci mergi la primul magazin Auchan, cumpără un deodorante, gel de duș Gerovital și încearcă-ți norocul. Chiar dacă o bicicletă nu te încântă, atunci cardul cadou de 1000 lei de la Decathlon să te facă să invoci zeii universului pentru un dram de noroc!

PARTICIPĂ LA CONCURSUL GEROVITAL