câștigă cosmetice si produse gerovital kids concurs farmec 2024

Tragerea la sorți a câștigătorilor concursului Gerovital Kids în magazinele Mega Image va avea loc în data de 21 iunie 2024.

Un participant la concursul Gerovital Kids în magazinele Mega Image din perioada 23 mai – 19 iunie 2024 unic definit de acelasi numar de telefon si nume, are dreptul sa inscrie maxim 5 numere de bonuri fiscale/facturi diferite pe zi si are dreptul sa castige un singur premiu in cadrul prezentei tombole cu premii.

Participantii au sansa de a castiga unul dintre premiile acordate la finalul Actiunii promotionale prin tragere la sorti.

Lista castigatorilor va fi afisata pe www.premiicufarmec.ro, in maximum 15 zile lucratoare de la data validarii castigatorilor.

câștigă cosmetice si produse gerovital kids concurs farmec 2024

Achiziționează din magazinele Mega Image sau de pe www.mega-image.ro orice produs Gerovital Kids, înscrie bonul fiscal aici și poți câștiga prin tragere la sorți:

• 5 x troler ride on

• 50 x seturi Gerovital Kids

Campanie este valabilă în rețeaua Mega Image si pe www.mega-image.ro

Păstrează bonul fiscal ce atestă îndeplinirea condiției de participare, pentru validare și atribuirea premiului.

Livrarea premiilor se va efectua de catre Agentie, prin intermediul firmelor de curierat, in termen de maxim 30 de zile lucrătoare de la data validarii finale a castigatorului. Curierul se va prezenta la adresa specificata de castigator, avand in posesia sa un proces verbal semnat de reprezentantul Agentiei, iar in momentul inmanarii premiului, câștigătorul va semna procesul verbal de predare-primire premiu.

Un concurs simplu, care implică produsele Gerovital Kids. Gama Gerovital Kids este concepută pentru a satisface nevoile diferitelor grupe de vârstă, de la bebeluși la copii mai mari. Fiecare produs este formulat cu ingrediente blânde, dar eficiente, care respectă pH-ul pielii și sunt testate dermatologic.

PARTICIPĂ LA CONCURSUL GEROVITAL KIDS