câștigă ceasuri Casio vintage concurs înghețată magnum

Cei care cumpără cel puțin o înghețată Magnum, din oricare magazin din Romania, pe durata Campanie se pot înscrie pentru a participa la tragerea la sorti pentru acordarea premiilor tombolei, prin completarea formularului de înscriere pe www.placerezisinoapte.ro, in perioada concursului  „Magnum – Plăcere zi si noapte”, 20.05  – 21.08.2024.

La concursul înghețată Magnum se pot câștiga.

• 1 x Apple iPhone 14, 128GB, Midnight

• 1 x Apple iPhone 14, 128GB, Starlight

• 10 x Ceas Casio Vintage Iconic 10

Tragerea la sorti pentru desemnarea câștigătorilor concursului Magnum 2024 se va efectua in termen de 10 zile lucrătoare de la încheierea Campaniei.

câștigă ceasuri Casio vintage concurs înghețată magnum

Un bon fiscal poate fi înscris in Campanie o singura data. Participanții se pot înscrie in tombola Magnum de mai multe ori, folosind însă de fiecare data bonuri fiscale diferite, in limita a maximum 10 bonuri fiscale diferite in fiecare zi din perioada Campaniei.

Participanții trebuie sa păstreze in original bonul fiscal cu care au achiziționat produse îndeplinind condiția de participare si pe care l-au înscris in Campanie, pentru validare si atribuirea premiului in cazul in care sunt desemnați drept câștigători la tragerea la sorti.

Un concurs lejer, de vară, o tombolă estivală pentru amatorii de înghețată Magnum care astfel pot îmbina plăcerea savurării unei înghețate, super bune ce e drept, cu șansa de a câștigă un telefon iPhone 14 în culorile verii sau de ce nu un ceas vintage de la Casio cu care să-ți impresionezi prietenii.

PARTICIPĂ LA CONCURSUL MAGNUM