Câștigă 5000 euro sau Multicooker TEFAL la concursul DR. OETKER 2024

castiga 5000 euro la concursul Dr.Oetker Bucurie la borcan 2024

Anuntarea castigatorilor concursului Dr. Oetker “Bucurie la borcan”  din perioada 27 mai – 3 noiembrie 2024 se va realiza prin publicarea acestora pe www.oetker.ro intr-o sectiune special dedicata acestei Campanii in termen de maximum 30 de zile lucratoare de la data validarii ultimului castigator.

Premiile mari constand in bani vor fi expediate castigatorilor, prin transfer bancar, in contul IBAN comunicat in timpul convorbirii telefonice, ulterior incheierii procesului de validare a castigatorilor, dar nu mai tarziu de 30 de zile lucratoare de la data publicarii castigatorilor pe www.oetker.ro

Cum participi la concursul Dr. Oetker

Cumpără oricare 2 produse din gamele Gelfix, Pikant fix sau Tomato fix pe un singur bon fiscal și înscrie bonul fiscal împreună cu datele personale în formularul de concurs de pe pagina campaniei promoționale Dr.Oetker – Bucurie la borcan.

castiga 5000 euro la concursul Dr.Oetker Bucurie la borcan 2024

Un Participant unic poate inscrie in Campanie maximum 5 (cinci) numere de bon fiscal/ factura fiscala pe zi. Orice alta inscriere efectuata dupa aceste 5 (cinci) inscrieri vor fi luate in calcul doar daca acestea sunt inscrise intr-o alta zi din perioada Campaniei.

Ce premii poți câștiga

Poți câștiga prin tragere la sorți unul dintre cele 5 multicookere Tefal Cook4Me Touch CY912831 sau unul dintre cele 3 premii în valoare de 5.000 de euro fiecare și fă-ți o bucurie pe gustul tău.

Multicooker inteligent cu gatire sub presiune Cook4me touch cu conexiune WiFi, Tefal CY912831, aplicatie dedicata, 13 programe de gatire, ecran tactil, pana la 6 persoane, neg

In cadrul concursului Dr. Oetker, un Participant poate castiga maximum 2 premii diferite, respectiv 1 premiu lunar si un premiu mare

Pentru premiile mari se va solicita si contul IBAN (trebuie sa fie deschis in lei si pe numele castigatorului), respectiv – un extras de cont bancar pentru verificarea codului IBAN.

Iată un concurs de la Dr. Oetker c are chiar este pe target-ul nostru. Da… chiar folosim Gelfix, Pikant fix sau Tomato fix deci nu este nicio problemă în participa cu dragă inimă și a spera ca poate vom câștiga un multicooker Tefal. Cei 5000 de euro sunt un vis frumos, dar depinde ce și cum vor vrea zeii norocului!

PARTICIPĂ LA CONCURSUL DR. OETKER