câștigă tablete samsung concurs lays 2024

Organizatorul concursului ”Înscrie si poți câștiga premii Lay’s!” din perioada 23 mai – 19 iunie 2024 se obliga sa facă publice numele câștigătorilor si premiilor acordate prin afișarea pe site-ul  pepsicosmiles.ro/regulamente a listei cu aceste date, în maximum 30 zile lucrătoare de la validarea acestora.

Premiile concursului Lay’s din Magazinele Mega Image vor fi trimise câștigătorilor validați in termen de maximum 60 zile lucrătoare de la încheierea campaniei , de către Agenție prin intermediul unei societăți de curierat, costurile de livrare a premiului fiind suportate de Organizator.

Ce premii poți câștiga

Premiu saptamanal – Kit tableta Samsung si casti JBL este format din:

• 1 x tableta Samsung Galaxy Tab S9 FE+, 12.4″, 12GB RAM, 256GB, 5G, Mint, in valoare de 4216,28 lei

• 1 x  pereche de casti JBL LIVE 670NC, wireless, True Adaptive NC, Bluetooth, Multi-Point, Negru, in valoare de 695,5 lei

• Premiu zilnic – Rucsac Nike Hoops Elite, negru, in valoare unitara de 418,99 lei

câștigă tablete samsung concurs lays 2024

Cum participi la concursul Lay’s

Participanții trebuie sa achiziționeze minimum un (1) produs participant, Lay’s, din Magazinele Participante Mega Image pe același document fiscal pentru a putea câștiga unui dintre premiile oferite prin tragere la sorti.

Ulterior achizitionarii Produselor participante, participantul trebuie sa trimita poza documentului fiscal pentru inscriere in Campanie, prin intermediul website-ul Campanei pepsicosmiles.ro/campanie/lays-ucl/megaimage sau selectand campania de pe  pepsicosmiles.ro/campanii, urmând pasii de inscriere în Campanie.

Un participant la concursul Lay’s are dreptul la o singura inscriere, pentru acelasi document fiscal. Pentru un document fiscal, un Participant are o singura sansa de castig indiferent de numarul Produselor participante aflate pe documentul fiscal.