câștigători concurs sportisimo de vara 2024

Participanții câștigători la concursul de vară Sportisimo care se desfășoară până pe 16 iunie 2024 vor fi anunțați în mod public pe pagina web dedicată www.sportisimo.ro/concurs-vara după ce premiile au fost predate / trimise acestora.

Înregistrează-te și devino membru al Clubului sau autentifică-te în contul tău. Cumpără fără griji: nu ai o sumă minimă pentru comandă. Ești automat înscris în concursul verii

Pentru înscrierea în concursul Sportisimo pe baza achizițiilor efectuate în magazinul online www.sportisimo.ro participantul trebuie să fie logat în cont la momentul efectuării achiziției.

În cadrul concursului se vor acorda în total ca și premii 20 de produse pe parcursul a 5 runde de trageri la sorți, câte 4 premii pentru fiecare extragere.

câștigători concurs sportisimo de vara 2024

Poți câștiga ca și premii: Go-kart cu pedale Berg, Cărucior pentru bicicletă Artnico, Valiză de cabină American Tourister, ceas sport Suunto, Aparat manual de masaj Spokey, bicicletă pentru adulți Scott, Bicicletă pentru copii 20 inch Arcore etc.

Un participant poate câștiga mai multe premii în cadrul aceleași runde de tragere la sorți, dacă achizițiile făcute de acesta sunt declarate câștigătoare. Fiecare achiziție suplimentară crește șansele de câștig.

Participantul trebuie să fie membru a Clubului Sportisimo, înregistrat complet în programul de fidelitate. Simpla deținere a unui card fizic Sportisimo Club nu este suficientă.

Participantul trebuie să achiziționeze și să achite integral cel puțin un produs din magazinele fizice Sportisimo sau din magazinul online indiferent de valoarea acestuia.

Iată un concurs plin de energie și premii diverse ideale pentru amatorii de sport și mișcare în aer liber, chiar de drumeții. Un punct forte al acestui concurs cu premii este faptul că nu condiționează participare de cheltuirea unei sume minime. Deci, intrați în Clubul Sportisimo și poate aveți șansa la unul din cele 20 de premii.

PARTICIPĂ LA CONCURSUL SPORTISIMO