câștigători concurs lidl sol y mar mai 2024

Anunțarea câștigătorilor concursului LIDL Îndrăgostește-te de bucătăria în stil iberic și bucură-te de premii! din perioada 20 – 26 mai 2024 se va realiza prin publicarea acestora pe site-ul surprize.lidl.ro/saptamana-iberica, după finalizarea procesului de validare, pana cel târziu la data de 30.07.2024

Premiile constând  robot de bucătărie Smeg , prăjitoare de pâine Smeg sau vouchere Lidl de 300 de lei vor fi expediate prin curier la adresa furnizata de către câștigători cu ocazia validării, in termen de maxim 30 de zile lucrătoarea de la data finalizării procesului de validare.

Participanții  la concursul LIDL Îndrăgostește-te de bucătăria în stil iberic și bucură-te de premii! se pot inscrie online prin intermediul site-ului www.surprize.lidl.ro.

Ei trebuie să cumpere de minimum 80 de lei din magazinele Lidl și cel puțin un produs Sol Y Mar

Pentru a participa la Campanie prin intermediul site-ului www.surprize.lidl.ro/saptamana-iberica participantii vor parcurge următorii pasi:

– se accesează pagina www.surprize.lidl.ro/saptamana-iberica;
– se completează următoarele informații în formularul de participare: Numele, prenumele, codul unic înscris pe bonul fiscal (menționat sub indicația Mg (Magazin) / TZ (Tranzacție) /Cas (Casa) /POS) si numărul de telefon.

Toate aceste câmpuri sunt obligatorii. Adresa de e-mail se poate completa, optional.

Un Participant unic poate înscrie in Campanie maximum 5 bonuri fiscale diferite pe zi si maximum 50 de bonuri fiscale diferite pe întreaga durata a Campaniei

Ce premii se pot câștiga

– un robot de bucătărie Smeg SMF02PBEU,

– unul dintre cele 5 prăjitoare de pâine Smeg TSF02PBEU

– unul din cele 10 vouchere Lidl în valoare de 300 de lei fiecare

Un participant la concursul LIDL  Săptămâna Iberică (identificat prin nume, prenume, adresa poștală, număr de telefon) poate câștiga un singur Premiu pe toata durata Campaniei, indiferent de modalitatea de înscriere in Campanie si de numărul de bonuri înscrise in Campanie.

Let’s Go! Clienți LIDL suntem, produsele tradiționale spaniole de la Sol Y Mar ne plac, deci iată un concurs cu premii pe placul nostru. Nu strică să ne înlocuim vechiul robot de bucătărie, dar nici 300 de lei pentru a face alte cumpărături nu sunt de colo!

PARTICIPĂ LA CONCURSUL LIDL