Concurs Păpădia ALMETE 2024 – Câștigă 20000 euro sau alte premii zilnice

câștigători concurs păpădia almete 2024

Tragerile la sorți a câștigătorilor concursului ”Îndeplinește-și o dorință cu Păpădia ALMETE” care se desfășoară în perioada 13 mai – 23 iunie 2024 vor avea loc în maxim 5 zile lucrătoare după încheierea fiecărei săptămâni de campanie promoțională.

Câștigătorul marelui premiu în valoare de 100.000 de lei va fi desemnat prin tragere la sorți în maxim 5 zile lucrătoare după încheierea campaniei promoționale.

Marele premiu în valoare de 20000 euro al concursului Almete 2024 va fi pus la dispoziția câștigătorului prin transfer bancar în cuantum de 100000 lei exclusiv în contul personal.

Premiile zilnice cu excepția cardurilor cadou Sephora vor fi expediate câștigătorilor la dresele indicate în procesul de validare ulterior încheieri procesului de validare dar nu mai târziu de 30 zile lucrătoare de la data publicării câștigătorilor concursului pe www.almete.ro

câștigători concurs păpădia almete 2024

Premiile zilnice constând în carduri Sephora de 1000 lei vor fi trimise câștigătorilor în format electronic pe adresa de email indicată de aceștia.

Cum participi la concursul Almete 2024

Cumpără orice produs Almette și înscrie bonul fiscal împreună cu datele personale în formularul de concurs de pe pagina campaniei promoționale Almette – Îndeplinește-ți o dorință cu păpădia Almette.

ATENȚIE! Un participant la această campanie promoțională poate înscrie maxim 3 bonuri fiscale pe zi și maxim 21 bonuri fiscale pe întreaga perioadă de desfășurare a concursului.

Ce premii poți câștiga 

Poți câștiga prin tragere la sorți:

• unul dintre cele 7 seturi de lenjerii de pat din bumbac natural în prima săptămână,

• una dintre cele 7 perechi de căști wireless Beats Solo 3 în a doua săptămână,

• una dintre cele 7 boxe portabile Harman Kardon Onyx Studio 8 în a treia săptămână,

• una dintre cele 7 biciclete damă cu coș răchită Davi Emma în a patra săptămână,

• unul dintre cele 7 ceasuri Garmin Vivoactive 5 în a cincea săptămână,

• unul dintre cele 7 vouchere de cumpărături Sephora în valoare de 1000 lei fiecare în a șasea săptămână

• marele premiu în valoare de 20000 euro (100.000 de lei) ca să-ți îndeplinești o dorință.

Un concurs extrem de atractiv de la Almete! O brânzică bună și pufoasă iată ca e un fel de zână bună care îndeplinește o dorință. Și încă cum. 100000 de lei pentru o dorință acesta este cu adevărat un premiu care să nu te lase să dormi liniștit seara. Cu siguranță vom participa și vom spera că vom câștiga unul dintre premii, dacă nu chiar premiul cel mare!

PARTICIPĂ LA CONCURSUL ALMETE

Postat în: 2024-05-13
Categorie: Concurs cu bani