lista castigatori concurs inedit 1000 euro 2024

Anunțarea câștigătorilor premiilor concursului Concursul INEDIT E in natura ta sa fii flexitarian martie – mai 2024 se va realiza prin publicarea acestora online pe ineditfood.ro intr-o secțiune special dedicata acestei Campanii in termen de maximum 30 de zile lucrătoarea de la data validării ultimului castigator.

Cum poți participa la concursul Inedit 2024  

Cumpără în perioada 18.03 – 05.05.2024 produse din gama Inedit în valoare de minimum 20 de lei și înscrie numărul bonului fiscal aici.

sau

Prin SMS – prin expedierea unui SMS la 1812 (numar cu tarif normal, in retelele Vodafone, Orange, Telekom si Digi) continand numărul bonului fiscal/facturii fiscale ce atesta achiziția produselor participante in perioada de desfășurare a Campaniei.

La Campanie participa produsele INEDIT comercializate de catre Organizator pe piata din Romania, denumite “Produsele Participante”.

Participantul se va înscrie la Campanie exclusiv prin transmiterea unuia sau mai multor numere bon fiscal / factura fiscala ce atesta achiziția Produselor Participante in oricare dintre cele doua modalități de înscriere si cu respectarea condițiilor solicitate ce sunt prevăzute în Regulament.

Ce premii poți câștiga la concursul Inedit ”E in natura ta sa fii flexitarian”

Poţi câştiga 7 x voucher de cumpărături în valoare de 100 de euro şi marele premiu 1 x voucher de cumpărături în valoare de 1000 de euro.

Premiile vor fi expediate castigatorilor la adresele indicate de catre acestia in procesul de validare, o singura data, prin email, ulterior incheierii procesului de validare a castigatorilor, dar nu mai tarziu de 30 de zile lucratoare de la data publicarii castigatorilor pe www.ineditfood.ro.