coduri castigatoare concurs winston yourfreedom 2024 1000 euro

Codurile norocoase de pe pachetele de Winston Base, Winston Super Line, Winston XS sau Winston Selection înscrise pe www.yourfreedom.ro îți pot aduce în buzunar (de fapt în contul bancar) unul din cele 52 de premii de 5oo euro la concursul Winston – Premii de dus acasă pe YourFreedom din perioada 18 martie – 16 iunie 2024.

Câștigătorii concursului Premii de dus acasă pe YourFreedom care au avut coduri norocoase mai pot câștiga unul din cele 53000 de premii instant constând în pachete la agere din sortimentele Winston Nova Blue, Winston Plus Red, Winston XSpression, Winston XSpression Super Line, Winston Superline Blue, Winston Superline Silver, Winston Selection Sunrise, Winston Selection Night, Winston Selection Skylite, Winston Caster și Winston Caster Super Line.

Se mai pot câștiga următoarele premii

• 132 de premii instant constând în vouchere de carburant 200 lei acordat sub formă de card fizic valabil până la data de 30.03.2025 care poate fi folosit pentru orice tip de carburant în stațiile MOL România.

coduri castigatoare concurs winston yourfreedom 2024 1000 euro

• 13 premii instant constând în telefoane Samsung Galaxy S23

• 182 de premii instant constând în carduri cadou eMAG de 250 lei care pot fi folosite pentru a achiziționa produse exclusiv de pe emag.ro valabile până la data de 15 februarie 2025.

• 40 de Premii instant de 1000 euro constând în Premiu în bani dublu

Tragerea la sorți a câștigătorilor concursului Winston iunie 2024 se va face în ordine descrescătoare în funcție de valoarea premiului: întâi Samsung Galaxy S23, Premiu ăn bani, Card CAdou eMAG, Voucher Carburant MOL.

După parcurgerea pașilor specificați în regulament, câștigătorii vor fi anunțați dacă li se va livra premiul prin curier sau nu. Livrarea premiilor se va face după finalul concursului, în termen de 45 de zile lucrătoare începând cu data de 17 iunie 2024.

Un participant poate introduce maxim 25 coduri valide într-o săptămână și maxim 182 de coduri valide pentru întreaga perioadă de desfășurare a campaniei promoționale Winston –Premii de dus acasă pe YourFreedom.

INTRODU AICI CODURILE WINSTON