castigatori concurs-freshful-ariel-lenor 2024

Client FreshFul? Vrei să devii client? Ei bine atunci avem vești bune! Participă la concursul care se desfășoară în aplicație sau online pe site în perioada 2 aprilie – 6 mai 2024 și poți câștiga o groază de premi care și pe noi ne tentează, chiar dacă nu sunte, momentan clienți.

Tragerea la sorți a câștigătorilor concursului FreshFul va avea loc în maxim 30 de zile lucrătoare după încheierea campaniei promoționale. Adică mai clar, luni 17 iunie 2024, este data când norocoșii participanți la tombolă vor afla dacă sunt cu adevărat favorizați de soartă!

Anunțarea câștigătorilor se va realiza prin publicarea acestora pe ro.pg.com/regulamenteîn termen de maxim 30 zile lucrătoare de la data validării acestora pe site-ul www.freshful.ro în maxim 160 zile lucrătoare de la data validării finale a acestora.

castigatori concurs-freshful-ariel-lenor 2024

Premiile vor fi expediate câștigătorilor la adresele indicate de aceștia în procesul de validare de maxim 2 ori prin curier privat dar nu mai târziu de 60 zile lucrătoare de la data publicării listei câștigătorilor.

Acestea fiind spuse, să vedem cum putem participa la concurs și ce premii poți câștiga.

Cumpără orice produs Ariel împreună cu orice produs Lenor de la Freshful și poți câștiga prin tragere la sorți unul dintre cele 20 premii constând în detergent de rufe Ariel Extra Clean Power și balsam de rufe Lenor Fresh Air pentru un an.

Fiecare premiu este format din 2 pachete detergent Ariel Extra Clean Power capsule 75 bucăți și 6 x balsam de rufe Lenor Fresh Air 55 spălări.

PARTICIPĂ LA CONCURS