lista castigatori concurs fairy 2024 masina de spalat vase

Tragerea la sorți a câștigătorilor concursului Fairy va avea loc în maxim 10 zile lucrătoare după încheierea campaniei promoționale.

Câștigătorii concursului vor fi afișați pe site-ul campaniei www.youtil.ro pe pagina concursului ”Câștigă Fairy pentru un an întreg” și pe ro.pg.com/regulamente în secțiunea campanie în termen de 30 de zile lucrătoare de la data validării acestora. În cazul în care vreunul dintre premii nu va putea fi acordat acesta va rămâne în proprietatea organizatorului promoției.

Premiile vor fi expediate câștigătorilor la adresele indicate de aceștia în procesul de  validare pe cheltuiala organizatorului de maxim 2 ori prin curier privat, ulterior încheierii procesului de validare a câștigătorilor dar nu mai târziu de 60 zile lucrătoare de la data publicării online a listei câștigătorilor.

Perioadă de desfășurare a concursului ”Câștigă Fairy pentru un an întreg” este 1 aprilie – 31 mai 2024

Cum participi la concurs

Dacă vrei să câștigi o mașină de spălat vase Whirpool sau unul dintre cele 10 pachete cu produse Fairy pentru un an întreg! tot ceea ce trebuie să faci este să răspunzi la câteva întrebări simple despre rutina privind spălatul vaselor în gospodărie și poți câștiga prin tragere la sorți unul dintre cele 10 pachete cu produse Fairy pentru un an întreg sau o mașină de spălat vase Whirpool.

Fiecare pachet cu produse Fairy pentru un an între conține: 2 x detergent capsule pentru mașina de spălat vase Fairy Platinum Plus 82 capsule, 6 x detergent lichid pentru spălat vase Fairy Max Power 650ml.