castigatori biciclete concurs tymbark penny 2024

Lista castigatorilor concursului  “Câștigă premii si bucură-te de gustul Tymbark Cool în familie!” care se desfășoară în perioada 01.05 – 31.05.2024 va fi publicata in termen de 30 zile lucrătoare de la extragere, pe site-urile www.penny.ro si www.maspex.ro.

Tragerea la sorți a câștigătorilor tomnbolei Tymbark va avea loc în data de 10 iunie 2024.

Dupa extragere, potentialii castigatori ai premiilor oferite prin tragere la sorti vor fi contactati de catre reprezentantii Agentiei REWE, prin telefon, in maximum 5 zile lucratoare de la data extragerii!

Iată deci un concurs de la Tymbark care ne face bine! Se știe că mersul pe bicicletă este foarte util pentru păstrarea unei sănătăți bune atât când ești copil cât și la vârsta adultă.

În cadrul acestui concurs se va acorda un total de 10 (zece) premii cu valoarea totala de 7.658,89 lei premii constand in:

castigatori biciclete concurs tymbark penny 2024

• Premiul I se acorda unui singur castigator si este format din 3 (trei) produse avand o valoare totala de 2.528,98 Lei ( TVA inclus ), astfel:

  • Bicicleta pentru oras, cadru dama/barbat, Liberta MTB JSX2694, roata 26 inch, frana tip V-Brake fata,
    frana Torpedo spate in valoare de 799 lei
  •  Bicicleta pentru Copii cu Roti de 24″, Frane V-Brake, Echipare Sunrun, Manete Rotative, Aparatori, 7
    Viteze, negru/fucsia, Rich Nova MTB Genius,Oras/City in valoare de 829.99 lei
  • Bicicleta de Oras cu Roti de 26″, Echipare SunRun, Portbagaj, Aripi, Far Dinam, Frane V-Brake, 21
    Viteze, albastru/alb, City bike Rich Meridian Country Unisex in valoare de 899.99 lei

• Premiul II se acorda catre 9 castigatori, si este format din 9 roboti de bucatarie Bosch MCM3501M, 800 W cu bol 2.3 l, blender 1 l, rasnita, 2 viteze culoare: negru/ inox, valoare unitara: 569,99 Lei

Concursul “Câștigă premii si bucură-te de gustul Tymbark Cool în familie!” se desfasoara exclusiv in Magazinele PENNY.

Cum participi la concurs

Participantul trebuie sa detina un card de fidelitate PENNY valid, emis de Partener, pentru care au consimtit la prelucrarea datelor  cu caracter personal in scop de marketing direct, care include si participarea la campanii de acest tip si care au furnizat un numar de telefon valid pe formularul de solicitare card.

Sa achiziționeze, in Perioada Campaniei, din Magazinele Participante, produse Tymbark Cool 2 L, în valoare de minim 20 (douăzeci) de lei, in limita stocurilor disponibile in Magazinele Participante, pe acelasi bon/document fiscal.

Sa prezinte cardul de fidelitate PENNY (atât în format fizic / digital), in Magazinele Participante, la casa de marcat din Magazinul Participant la momentul inchiderii bonului fiscal de catre casier, pentru ca acesta din urma sa scaneze cardul de fidelitate PENNY.

Un concurs, după cum spuneam, cu premii sănătoase, în care singurul inconvenient este faptul de a nu fi client PENNY și a nu avea card de fidelitate!