Câștigă o Mașină de Pâine la Concursul Albalact mai 2024

castigatori mașina de pâine concurs albalact 2024

Participă la concursul “Alege sa ai bun gust in toate si castiga premii minunate” în perioada 03.04 – 10.05.20 și chiar poți câștiga premii cu adevărat atractive.

Premiile concursului ALbalact se va acorda prin tragere la sorti electronica in data de 14 mai 2024, dintre inscrierile valide receptionate in perioada 03.04- 10.05.2024.

Organizatorul  va faca publice numele castigatorilor si castigurile acordate prin afișarea lor pe site-ul www.lactatealbalact.ro dupa validarea finala a tuturor castigatorilor, insa nu mai tarziu de data 15.07.2024.

Cum participi la concursul Albalact

Participantii trebuie sa achizitioneze minimum 1 (un) produs participant la Campanie, in perioada desfasurarii Campaniei, pentru a putea castiga unul dintre premiile oferite.

Ulterior achizitionarii participantul trebuie sa inscrie numarul, data si valoarea bonului fiscal/facturii fiscale aferente achizitiei, online pe websiteul www.lactatealbalact.ro, prin completarea unui formular de inscriere.

castigatori mașina de pâine concurs albalact 2024

Un participant, identificat prin numarul de telefon completat in formularul de participare on-line are dreptul la 5 inscrieri pe zi, cu bonuri diferite, si are posibilitatea de a castiga un singur premiu din fiecare tip, pe toata durata Campaniei.

Ce premii poți câștiga prin tragere la sorți la concursul Albalact

1. In cadrul acestei Campanii, Organizatorul ofera in total 40 premii, acordate astfel:

a. 20 premii, fiecare constand in 1 (una) bucata Masina paine Tefal Home in valoare de 699 lei per bucata;

b. 20 premii fiecare constand in 1 (una) bucata Fund de lemn Pupazan pe NeVe, in valoare 420 lei per bucata.

Detalii premii:

• Masina paine Tefal Home: Masina paine Tefal Home Bread Baguette PF610138, 1600W, 1500 g, 16 programe, alb.

• Fund de lemn Pupazan pe NeVe: Fund de lemn Pup

Premiile din aceasta Campanie nu sunt transmisibille si nu pot fi inlocuite

Un concurs simplu, curat. Ne plac produsele Albalact, premiile ne fac cu ochii deci vom participa la acest concurs! Succes și vouă.

INTRĂ ÎN CONCURS