castigatori concurs telekom 2024 televizoare samsung

Client Telekom? Ai șansa să câștigi super premii în aplicația MyAccount, de la televizoare Smart 4K la telefoane de top de la IPhone 14 , la Samsung Galaxy S23, Motorola Edge 50 sau brățări fitness la concursul Telekom care se desfășoară în perioada 24 Aprilie – 18 Iunie 2024.

Te-am făcut curios sau curioasă? Atunci hai să descoperim cum putem participa la acest concurs cu premii și ce premii pot câștiga câștigătorii.

• Descarcă aplicația mobila MyAccount din Google Play, App Store sau AppGallery sau accesează contul MyAccount de pe website.

• Autentifica-te sau, daca nu ai încă cont, îți creezi unul și îl personalizezi cu toate serviciile tale aici.

• Efectueaza una sau mai multe dintre acțiunile care îți aduc șanse de la premiu: razuiești cardul în fiecare saptamâna, platești factura sau reîncarci o cartela din aplicația mobila.

castigatori concurs telekom 2024 televizoare samsung

Pentru fiecare dib acțiunile menționate mai sus după răzuirea cardului digital participantul va primi automat sansa de a castiga prin alocare aleatorie unul din premiile campaniei.

Telefoanele smartwatch-urile, televizoarele și căștile vor fi trimise câștigătorilor prin curier în maxim 30 de zile lucrătoare de la validarea finală a acestora.

Câștigătorii premiilor concursului Telekom 2024 nu au dreptul de a primi contravaloare în bani a premiilor oferite sau schimbarea acestora cu alte premii sau alte bunuri sau servicii.

Ce premii se pot câștiga prin tragere la sorți la concursul Telekom ”Premii în MyAccount”

• 10 x pachet format din televizor LED Samsung 55CU7172 Smart 4K Ultra HD 138 cm + smartphone Samsung Galaxy S23 FE 128GB 5G,

• 10 x smartphone Apple iPhone 14 128GB 5G,

• 10 x smartphone Motorola Edge 50 Pro 512GB 5G,

• 500 x brațara fitness Samsung Galaxy Fit 3,

• 550 x pereche de caști bluetooth TWS Baseus Bowie MZ10

Trebuie să recunoaștem că premiile ce pot fi câștigate la concursul Telekom sunt fabuloase, însă cum nu suntem clienții acestei companii de telefonie mobilă nu ne putem spune părerea în mod obiectiv. Dar dacă ești client Telekom acest concurs este pentru tine, mai ales că nu implică cheltuieli în plus!

DESCARCĂ APLICATIA MYACCOUNT ȘI INTRĂ ÎN CONCURS