castigatori concurs Motorola edge vacanta de 2000 euro in Europa

Câștigă o vacanță de 2000 euro pentru 2 persoane, sau telefoane Motorola la concursul „ARTA ÎN MÂINILE TALE de Motorola”  care se desfășoară în perioada 17 aprilie  – 23 iunie 2024 sau telefoane mobile Motorola Edge 5o Ultra!

Desemnarea câștigătorilor acestei campanii promoționale se va face prin tragere la sorți, care se va organiza în data de 28.06.2024.

Câștigătorii vor fi contactați de către Agenția Smartpoint în maximum 5 zile lucrătoare de la data extragerii, printr-un mesaj trimis la adresa de e-mail pe care au completat-o în formularul de înregistrare.

Lista câștigătorilor și premiile câștigate de aceștia vor fi publicate în termen de 30 de zile de la data validării tuturor câștigătorilor, conform legii, pe Site-ul Campaniei hellomotoart.com

Ce premii poți să câștigi la concursul „ARTA ÎN MÂINILE TALE de Motorola”  

• 1 x voucher pentru un city break pentru 2 persoane pentru a călători într-un oraș la alegere dintre cei înscriși în concurs, în valoare de 2000 EUR (TVA inclus).

Voucherul va fi acordat printr-o agenție de turism. Voucherul include servicii de transport si cazare, in limita sumei menționate. In cazul alegerii opțiunile care depășesc valoarea voucherului, câștigătorul va plăti diferența direct agenției care furnizează serviciile

castigatori concurs Motorola edge vacanta de 2000 euro in Europa

• 3 telefoane edge 50 pro. Un telefon are o valoare unitară de 600 EUR

• 3 telefoane edge 50 ultra. Un telefon are o valoare unitară de 800 EUR

• 3 x perechi de căști Moto Buds. O pereche de căști are o valoare unitară de 150 EUR (TVA inclus)

Cum te înscrii în concursul Motorola

Pentru ca un Participant să participe la această Campanie și să aibă șansa de a câștiga unul dintre premiile acordate de Organizator în cadrul acestei Campanii, Participantul trebuie să respecte următorul mecanism:

• să acceseze oricând site-ul Campaniei în timpul Perioadei Campaniei, să voteze pentru galeria foto a orașului/fotografului preferat din cele 8 țări participante și să completeze corect și complet formularul de înregistrare la Campanie cu informațiile și documentele necesare (nume , prenume, tara de origine, adresa de e-mail), completarea acestor date fiind obligatorie pentru înregistrarea valabila in Campanie.

Cu noua serie Motorola Edge 50, arta este în mâinile tale și ai ocazia să o experimentezi cu adevărat.

Chiar dacă ești sau nu fan al telefoanelor mobile Motorola (însă suntem de părere că ar trebui să încerci, nu vei regreta!) poți să intri în concurs, e gratis (bine nu vorbim de datele personale), nu te costă mai nimic, și ai șansa să câștigi o vacanță de 2000 euro într-o capitală din Europa! Noi zicem că merită!

PARTICIPIĂ LA CONCURS