lista câștigători concurs ulei spornic 2024

Lista câștigătorilor concursului SPORNIC tu alegi rețeta, tu alegi premiul care se desfășoară în perioada 7 Martie – 2 Mai 2024,  și a premiilor câștigate va fi publicată online pe www.spornic.ro la secțiunea câștigători în termen de cel mult 10 zile lucrătoare de la data validării câștigătorilor calculat din ziua lucrătoare următoare validării.

Cum participi la concursul ulei SPORNIC tu alegi rețeta, tu alegi premiul

Cumpără oricare 2 sticle de ulei Spornic și înscrie numărul bonului fiscal împreună cu datele personale în formularul de concurs de pe site-ul campaniei promoționale Spornic – Tu alegi rețeta, tu alegi premiul sau trimite-l prin SMS la numărul 1703.

Înscrierea prin SMS se realizează prin trimiterea unui mesaj (cu tarif normal în rețelele Vodafone, Orange, Telekom, Digi) care să conțină numărul bonului de casă și data bonului ce atestă achiziția a cel puțin 2 produse în formatul Nr.BONspațiuData. Ex. xx.xx(Zi, Luna)

Fiecare bon fiscal poate fi utilizat pentru înscrierea în tombola Spornic o singură dată indiferent de modalitatea de înscriere utilizată prin SMS sau online pe site. Într-o singură zi aceeași persoană poate face maxim 5 înscrieri de bonuri diferite care să îndeplinească condițiile regulamentului.

lista câștigători concurs ulei spornic 2024

Ce premii poți câștiga

Poți câștiga prin tragere la sorți unul dintre cele 1.026 premii în bani în valoare de 100 de lei fiecare pentru rețeta perfectă, una dintre cele 8 excursii culinare în România în valoare de 2.500 de lei fiecare sau o vacanță all-inclusive în Europa cu toată familia în valoare de 35.000 de lei.

Tragerile la sorți pentru desemnarea câștigătorilor premiilor zilnice vor fi organizate săptămânal, iar cea pentru desemnarea câștigătorului marelui premiu va avea loc după încheierea campaniei promoționale Spornic.

Voucherele de călătorie vor fi expediate prin curier în termen de cel mult 15 zile lucrătoare de validarea câștigătorilor.

Detaliile legate de intervalele de timp și condițiile finale ale premiilor voucher de călătorie se vor stabili strict în funcție de oferta și opțiuniile oferite de agenția de turism selectată de Oragnizatorul tombolei cu premii Spornic.

Orice servicii suplimentare care nu au fost incluse în premii sau care depășesc valoarea acestora vor fi suportate direct de către câștigător.