castigator telefon iphone zu tv 2024

Câștigătorul telefonului iPhone 15 Pro 5G va fi ales dintre toți participanții care s-au înscris pe perioada desfășurării concursului ”De 10 ani ZU TV dă muzica de 10” respectând mecanismul descris în regulament.

Extragerea tombolei ZU TV va fi făcută în perioada 13-17 mai, iar câștigătorul va fi contactat în perioada 20-24 mai.

Extragerea se va realiza cu ajutorul platformei random.org şi afişarea câştigătorului va fi făcută pe site-ul zutv.ro, secțiunea concursuri.

După desemnarea câștigătorului acesta va fi contactat prin e-mail iar după confirmarea eligibilității lui pe pagina de concurs ca fi afișat numele acestuia.

În cazul în care câștigătorul nu poate fi contactat la telefon sau pe e-mail în termenul de 48 de ore, refuză să accepte premiul sau refuză să îndeplinească procedura necesară pentru intrarea în posesia premiului, premiul se anulează sau va fi acordat unei rezerve selectate de organizator.

Un participant la concurs nu poate solicita contravaloarea premiului în bani sau alte servicii.

castigator telefon iphone zu tv 2024

Cu ocazia aniversări a 10 ani de emisie, postul de televiziune ZU TV organizează un concurs pentru spectatorii fideli sau mai puțin fideli şi pune la bătaie un premiu constând într-un telefon iPhone 15 Pro 5G.

Concursul ZU TV ”De 10 ani ZU TV dă muzica de 10” are loc în perioada 3-30 aprilie pe postul de televiziune Zu TV şi în mediul online pe site-ul zutv.ro

Mecanismul de concurs:

În perioada 3-30 aprilie se va afişa pe staţia Zu TV un QR Code de tip inserţie grafică, care va conţine un mesaj referitor la concurs.

Participanţii vor scana cu telefonul mobil inserţia grafică (QR Code) şi vor fi redirecţionaţi către pagina unde se pot înscrie în concurs.

Mai multe înscrieri, mai multe şanse de câştig la tombola aniversară ZU TV.