lista câștigători concurs monte banat

Cumpără oricare 2 produse Monte Banat în perioada 16 aprilie — 26 iunie 2024 și poți câștiga unul din premiile campanie de la pachete cu produse Monte Banat la Combină Frigorifică Fram și o bucătărie Mobexpert complet utilată.

Premiile vor acordate în cadrul a 10 trageri la sorți săptămânale începând cu a doua săptămână a campaniei, și 3 trageri speciale lunare.

Prima extragere săptămânală se va realiza pe 24 aprilie iar ultima pe 27 iunie 2024. Extragerile lunare ale câștigătorilor concursului Monte Banat vor fi făcute pe. 8 mai, 29 mai și 27 iunie.

Premiile vor fi transmise de către organizator prin curier în termen de 15 zile de la data comunicării datelor personale și validării premiului.

Anunțarea câștigătorilor și a premiilor câștigate se va face începând cu data de 25 aprilie 2024 și se va termina pe 28 iunie 2024 când va fi extras ultimul câștigător al celei de a 3-a trageri la sorți lunare.

lista câștigători concurs monte banat

Ce premii poți câștiga

3 premii lunare

• 1 x Pachet cuptor incorporabil + plită Artic (aprilie 2024)

• 1 x Combină Frigorifică Fram FC-VRL268RDF (mai 2024)

• 1 x Bucătărie Mobexpert (tip Melinda) complet utilată oferită sub forma unui voucher de 8500 lei (luna iunie 2024)

50 de premii săptămânale

• 10 x Multicooker Tefal SphericCook și un pachet de produse Monte Banat

• 40 x pachete compuse din produse promoționale și produse Monte Banat în valoare de 150 lei fără TVA

Premiile acordate nu pot fi înlocuite cu alte premii și nici nu se pot acorda alte bunuri sau servicii în schimbul lor.

Cum participi la concurs

Cumpără oricare 2 produse Monte Banat in perioada 16 aprilie – 26 iunie 2024 si înscrie online pe www.30ani.montebanato.ro bonul fiscal in campanie.

Este permisă înscrierea în concurs de către participant a mai multor bonuri fiscale cu condiția ca pentru fiecare bon în parte să fie respectate condițiile și mecanismul de participare specificate în regulament.

Cum suntem mari amatori de paste, gătite în fel si chip, acest concurs cu premii Monte Banat ne place foarte mult. Mai ales că perspectiva de a câștiga o bucătărie complet utilată în valoare de 8500 lei ne încântă foarte mult!

PARTICIPĂ LA CONCURS