câștigători 100 euro concurs nitline 2024

NUTLINE ne invită să câștigăm într-o veselie cu codurile promoționale 10000 euro la noul concurs care se desfășoară în perioada 15 aprilie – 31 august 2024.

Lista cu câștigării concursului Nutline, atât a premiilor orare în valoare de 100 euro și a Marelui Premiu în valoare de 10000 euro va fi publicată online pe nutline.ro/castigatori, după validarea acestora.

Tot ceea ce trebuie să faci pentru a participa la tombola cu premii, Nutline – Câștigă într-o veselie, este să cumperi orice produs Nutline cu abțibild promoțional, să înscrie codul unic promoțional în formularul de concurs de pe pagina campaniei promoționale Nutline – Câștigă într-o veselie. Un participant la campanie poate înscrie maxim 10 coduri unice pe zi.

Poți câștiga pe loc, unul dintre cele 488 de premii în bani în valoare de 100 de euro fiecare, sau prin tragere la sorți, după încheierea campaniei promoționale, un premiu în bani în valoare de 10.000 de euro.

Pentru fiecare cod unic înscris în campania promoțională primești 2 șanse pe care tu alegi cum să le distribui pentru a câștiga premii pe gustul tău.

câștigători 100 euro concurs nitline 2024

Un participant unic poate câștiga câte un singur premiu din fiecare categorie pe întreaga durată a concursului.

În vederea validării finale, câștigătorii vor trebui să pună la dispoziția organizatorului ambalajul original pe care se regăsește codul unic desemnat câștigător!

Premiile orare se vor acorda exclusiv în perioada 14 mai – 14 iulie 2024, câte 8 premii pe zi pe baza momentelor câștigătoare. Momentele câștigătoare NU vor fi făcute publice.

Marele Premiu al concursului Nutline 2024 va fo acordat prin tragere la sorți în termen de maxim 10 zile lucrătoare de finalul campaniei.

Ambele categorii de premii vor fi puse în posesie exclusiv prin transfer bancar în contul deschis pe numele câștigătorilor la o bancă din România în baza codului IBAN indicat de câștigător.

Ne place acest concurs NUTLINE 2024 deoarece are un premiu fabulos! Zece mii de euro, chiar și impozitați este o sumă imensă pentru aceste vremuri, însă durata mare a concursului, ne face să credem că zeița Fortuna va trebui mult îmbunată pentru al câștiga, deoarece vor fi un număr foarte mare de înscrieri ăn această promoție!

INTRĂ AICI ÎN CONCURS