castigatori concurs seni 2024 card vacanta 1500 lei

Premiile concursului “Câștigă premii cu Seni Lady si Seni Man” din perioada 15.04.2024 – 15.05.2024 se vor acorda prin tragere la sorti , prin intermediul paginii www.tragerilasorti.ro, in termen de cel mult 3 zile de la finalizarea campaniei, cel târziu pana pe data de 20.05.2024.

Premiile vor fi expediate câștigătorilor la adresele indicate de către aceștia in cadrul procesul de validare, prin curier privat (Fan Courier sau TNT) , ulterior încheierii procesului de validare a câștigătorilor, dar nu mai târziu de 30 de zile lucrătoare de la data publicării câștigătorilor pe website-ul loteriei www.tzmo-concurs.ro

Cumpără orice produse Seni Lady sau Seni Man, înscrie bonul fiscal împreună cu datele personale în formularul de concurs de pe pagina online a campaniei promoționale Câștigă premii cu Seni Lady și Seni Man.

castigatori concurs seni 2024 card vacanta 1500 lei

Participanții au dreptul la un număr nelimitat de înscrieri. In cazul in care se constata înscrierea aceluiași bon de mai multe ori pe același număr de telefon (înscrieri multiple), se va lua in considerare pentru tragerea la sorti o singura înscriere, prima in ordine cronologica.

Participanții au obligația de a pastra bonurile fiscale/facturile fiscale înscrise in concurs.

Ce premii se câștigă la acest concurs

• 2x Voucher Christian Tour 2 1500 3000

• 20 x Produse Seni
Seni Care Gel de dus crema 3% uree 500ml
Seni Care Sampon 3% uree 500ml
Seni Care Crema piele uscata 10% UREA 100 ml
Seni Care Servetele Umede XXL pachet a’48
Seni cana termos
Seni Notes a’5

Castigatorii premiilor oferite in cadrul concursului  “Câștigă premii cu Seni Lady si Seni Man” NU au posibilitatea de a primi contravaloarea premiilor in bani sau înlocuirea acestora cu alte bunuri si nici nu pot solicita schimbarea caracteristicilor/parametrilor premiilor castigate.

In cadrul prezentei Campanii, un participant poate câștiga maximum un premiu, indiferent de tipul acestuia, pe toata durata campaniei.

Despre acest concurs nu avem nicio părere, și nici nu ne atrage deoarece nu folosim produsele Seni, însă premiile cele mari sunt OK chiar dacă sunt doar două ca și număr. O vacanța la mare cu  Christian Tour nu poate fi decât un prilej de relexare binemeritat!

INTRĂ ÎN CONCURS