castigatori concurs lidl 2024 masina de spalat lg

În perioada 15 aprilie – 15 mai 2024, LIDL te invita sa câștigi super premii cu experții in curățenie de la P&G. Desemnarea câștigătorilor premiilor acordate in cadrul Campaniei se va face prin tragere la sorti în termen de maximum 10 zile lucrătoare de la data încheierii loteriei.

Anunțarea câștigătorilor concursului LIDL te invita sa câștigi super premii cu experții in curățenie de la P&G se va realiza prin publicarea acestora pe www.youtilpromo.ro si pe www.ro.pg.com/ regulamente intr-o secțiune special dedicata acestei Campanii in termen de maxim 30 zile lucrătoare de la data validării acestora.

Ce premii se pot câștiga la concurs

• 5 x Mașină de spălat rufe LG cu uscător
sau
5 x Mașină de spălat vase Electrolux incorporabila

• 50 x Voucher Lidl in valoare de 100 lei

castigatori concurs lidl 2024 masina de spalat lg

Câștigătorilor validați pentru premiile constând in Mașina de spălat rufe LG cu uscător sau Mașina de spălat vase Electrolux incorporabila li se va solicita sa aleagă una din cele 2 variante. Varianta aleasa rămâne definitiva, premiul nu poate fi schimbat.

Voucherul Lidl de cumpărături poate fi folosit ușor la casele de marcat din magazinele Lidl, pentru ca
nu sunt nominale. Din momentul în care a fost emis, voucherul Lidl de cumpărături poate fi folosit în decurs de 1 an, în oricare din magazinele Lidl din țară. Voucherele Lidl pot fi folosite pentru achiziționarea oricăror produse comercializate în magazinele LIDL, de pe teritoriul României, cu excepția țigărilor și băuturilor alcoolice, însă nu pot fi preschimbate în bani.

Câștigătorii premiilor oferite in cadrul concursului cu premii organizat de LIDL și P&G NU au dreptul de a solicita schimbarea parametrilor / caracteristicilor premiilor si nici acordarea contravalorii în bani a premiilor.

Câștigătorii sunt singurii beneficiari ai premiilor atribuite și nu pot ceda drepturile asupra premiilor câștigate unor alte persoane.

Cum participi la concurs

Cumpără de minim 75 de lei oricare produse din brandurile Ariel, Lenor, Fairy, Mr. Proper sau Swiffer din magazinele Lidl și înscrie bonul fiscal împreună cu datele personale în formularul de concurs de pe pagina campaniei promoționale LIDL te invită să câștigi super premii cu experții in curățenie de la P&G.

INTRĂ ÎN PROMOȚIE