lista castigatori masini de spalat Whirlpool Auchan 2024

Numele câștigătorilor premiilor acordate și premiile câștigate de aceștia prin tragere la sorți vor fi publicate online pe www.nestle.ro/promotii după 10 zile lucrătoare de la data validării finale a tuturor premiilor din prezenta campanie promoțională.

Premiile concursului Nestlé un viitor mai verde vor fi acordate câștigătorilor desemnați prin tragere la soți în data de 29.04.2024 utilizând un program de extragere aleatorie.

Pentru a putea intra în posesia premiul câștigat participanții sunt obligați si permită verificarea în original a documentului fiscal.

Ce premii poți câștiga la acest concurs Nestle desfășurat în perioada  10 – 23 aprilie 2024 în magazinele Auchan

lista castigatori masini de spalat Whirlpool Auchan 2024

• una dintre cele 3 mașini de spălat vase Whirlpool WFO3O32NPX,

• unul dintre cele 10 eBook readere Amazon Kindle 2022

• unul dintre cei 30 acumulator externi Hama Supreme 20HD 20.000mAh

Acordarea premiilor se va efectua de către agenție în termen de 30 zile lucrătoare de la data validării finale a tuturor premiilor la adresele indicate de câștigători.

Cum participi la concurs

Cumpără produse participante Nestle în valoare de minim 30 de lei din magazinele Auchan, înscrie bonul fiscal împreună cu datele personale în formularul online de concurs de pe pagina campaniei promoționale Câștigă cu Nestle un viitor mai verde.

Fiecare înscriere corectă efectuată de către un participant la concursul Nestle în garantează acestuia o șansă de câștig.

Un participant poate câștiga maxim un singur premiu din cele 3 categorii de premii indiferent de numărul de înscrieri efectuate pe perioada loteriei.