Anunțarea câștigătorilor concursului Cu Voila fiecare rețetă devine o poveste de succes care se desfășoară până în data de 15 septembrie 2024., se va realiza prin publicarea acestora pe site-ul www.voilaconcurs.ro în secțiunea special dedicată acestei tombole cu premii, în termen de 15 zile de la data validării acestora.

Tragerea la sorți pentru premiile din cadrul concursului Voila se va organiza în perioada 15 mai – 30 mai 2024 si presupune folosirea unui program cu distribuire și extragere aleatorie care va selecta câștigătorii și rezervele acestora.

Participanții la loteria online Voila care au fost desemnați câștigători vor fi contactați prin apel telefonic de 3 ori în maxim 3 zile lucrătoare de la data extragerii.

Cum participi la concurs

Cumpără cel puțin un produs Voila, înscrie bonul fiscal împreună cu datele personale în formularul de concurs de pe pagina campaniei promoționale Cu Voila fiecare rețetă devine o poveste de succes și poți câștiga cele mai sofisticate premii.

Un participant unic poate înscrie în concurs oricâte numere de bon fical condiția fiind ca fiecare număr de bon să nu fi fost înscris anterior.

Participantul va folosi pentru înscriere un număr de telefon mobil valid, personal, valabil în următoarele rețele de telefonie mobilă: Orange, Vodafone, Telekom și Digi.

Ce premii poți câștiga

Poți câștiga prin tragere la sorți unul dintre cele 30 aparate de gătit multicooker Tefal SimplyCook RK622130 sau un voucher de cumpărături IKEA în valoare de 5.000 de euro.

Câștigătorii premiilor constând în multicooker Tefal nu au posibilitatea de a primi contravaloarea premiilor în bani sau sub formă de voucher.

Premiul constând în card IKEA de 5000 euro este valabil 12 luni și în funcție de ofertele furnizorului se poate cere de către câștigător schimbarea caracteristicilor.

În cadrul acestei loterii un participant poate câștiga un singur premiu pe toată durata concursului.