Tragerea la sorti a câștigătorilor cele 50 de premii în valoare de 1000 lei va fi efectuata pana pe data de 28 iunie 2024. 

In tragerea la sorti vor intra toate tranzacțiile care respecta condițiile din regulamentul concursului  Raiffeisen Bank ”Plătești cu cardul tau de debit Visa de la Raiffeisen si poți câștiga premii” care se desfășoară în perioada 8 aprilie – 31 mai 2024.

Premiile campaniei care reprezintă un bonus in valoare individuala de 1000 lei net il vor primi clienții câștigători in contul cardului lor de debit, pana la data de 12 iulie 2024.

Premiile care reprezintă un cashback in valoare unitara de 30 de lei net, se vor acorda in aplicația Smart Market- Secțiunea Recompense – Cashback in termen de maximum 20 zile lucrătoarea de la momentul încheierii campaniei.

Un participant la acest concurs VISA Raiffeisen Bank și poate câștiga premii din ambele categorii (tragere la sorti si cashback. garantat) dar poate câștiga un singur premiu din fiecare categorie.

Cum poți intra în concurs

Fă cel puțin 10 plăți în luna aprilie 2024 și cel puțin 10 plăți în luna mai 2024, cu cardul tău de debit Visa de la Raiffeisen Bank și poți câștiga prin tragere la sorți unul dintre cele 50 de premii în bani în valoare de 1.000 de lei fiecare.

În plus, câștigă și cashback cu Smart Market! Activează campania „Plătește cu cardul tău Visa și poți câștiga premii” în Smart Market, fii printre primii 2000 clienți care fac minimum 10 tranzacții cu cardul în aprilie și / sau primii 2000 clienți care fac 10 tranzacții cu cardul în mai și primești garantat 30 lei cashback pentru fiecare din lunile în care îndeplinești condițiile

Extragerea bazei de clienți se face cu instrumentele proprii, din bazele de date interne ale Raiffeisen Bank.

Tragerile la sorti se vor desfășura in prezenta reprezentanților societății Mediapost HitMail si a unui notar public care va certifica operațiunea.

Ne place concursul pentru că putem câștiga bani simplu care sunt livrați direct pe card, nu ne place deoarece chiar daca folosești card VISA, trebuie să fii client al băncii Raiffeisen Bank, iar nu mulți sunt înclinați să schime banca doar pentru atât!

Postat în: 2024-04-10