concurs cu premii nutline câștigă 500 lei în magazinele Auchan

Participă la concursul NULNINE “RONTAIE SI CASTIGA!” în perioada 10 septembrie – 10 octombrie 2024 în magazinele AUCHAN și ai șansa să câștigi unul din cele 10 constand vouchere de cumparaturi utilizabil in rețeaua Auchan, in valoare nominala de 500 lei.

Premiile vor fi alocate in cadrul unei singure trageri la sorti automatizate, folosind un soft special creat pentru aceasta Campanie, in decurs de maxim 5  zile de la data incheierii perioadei Campaniei promoționale.

concurs cu premii nutline câștigă 500 lei în magazinele Auchan

Livrarea premiilor catre castigatori se va face prin curier, pe cheltuiala Organizatorului, in termen de maxim 45 de zile calendaristice de la momentul validarii.

Pentru a se inscrie in tragerile la sorti pentru castigarea premiilor Campaniei Nutline, Participantii trebuie sa achizitioneze oricare Produs participant si sa se înscrie in promotie, prin transmiterea numarului bonului fiscal ce atesta achizitia a cel putin un Produs participant, alaturi de data emiterii acestuia prin intermediul formularului de inscriere de pe site-ul  nutline.ro

PARTICIPĂ LA CONCURSUL NUTLINE