câștigători concurs coca-cola 2024 experiența disneyland paris

Cu Marvel și Coca‑Cola, fiecare zi e o șansă pentru a câștiga. Intră în cont sau înregistrează-te pentru a participa la tombola Marvel din perioada 2 septembrie – 31 octombrie 2024 și a câștiga unul din premiile următoare:.

• 160 x Experienta la Disneyland
• 100 x Jacheta Marvel
• 200 x Sapca Marvel 160 100 200

Castigatorul are dreptul de a alege perioada in care doreste sa beneficieze de experienta la Disneyland, cu conditia ca aceasta sa se desfasoare intr-un termen de maximum 12 luni de la data validarii castigatorului.

câștigători concurs coca-cola 2024 experiența disneyland paris

Experienta la Disneyland include bilete de access pentru 2 zile in Parcul Disneyland din Paris, pentru 4 persoane (castigatorul si 3 insotitori), o noapte de cazare la unul dintre hotelurile Disney din Paris (in functie de disponibilitatea acestora la momentul in care castigatorul alege sa beneficieze de experienta), intr-o camera comuna pentru patru persoane.

Lista castigatorilor concursului Marvel și Coca-Cola 2024 va fi publicata online pe  www.coca- cola.com/ro/ro/offerings/regulations in termen de maximum 20 zile lucratoare de la data validarii tuturor castigatorilor.

Mecanismul tombolei cu premii Coca-Cola

Scanează și colecționează eroii de pe ambalajele limitate Coca‑Cola pentru a debloca experiențele AR exclusive și pentru șansa de a câștiga premii epice.

Cumpără produsele Coca‑Cola participante în promoție.

Lansează experiența scanând codul QR.

Deblochează eroii și experimentează momente epice.

Înscrie-te pentru șansa de a câștiga premii epice Coca‑Cola

Un participant unic are dreptul la maximum 13 înscrieri in cadrul Campaniei .

La concursul Marvel participa urmatoarele produse:
• Doza Coca-Cola Original 330ml
•Doza Coca-Cola Zero Zahar 330ml
•Sticla Coca-Cola Original 500ml
•Sticla Coca-Cola Zero Zahar 500ml

PARTICIPĂ LA CONCURSUL COCA-COLA