câștigători ATV concurs Jack Daniels 2024

În perioada 2 septembrie – 31 octombrie 2024, cumpără oricare sticlă de minimum 0.7L din familia Jack Daniel’s (Jack Daniel’s Tennessee Whiskey, Jack Daniel’s Tennessee Honey, Jack Daniel’s Tennessee Apple, Gentleman Jack, Single Barrel, Jack Daniel’s Bonded sau Jack Daniel’s Triple Mash) din magazinele participante, înscrie mai jos bonul fiscal în promoție și ai șansa de a câștiga premii senzaționale:

Saptamanal (timp de 9 saptamani) se vor acorda, prin tragere la sorti 7 premii, astfel:

câștigători ATV concurs Jack Daniels 2024

⮚ In fiecare saptamana se vor acorda:

❖ 1 x Casti MARSHALL Major IV, Bluetooth, On-ear, Microfon, Incarcare Wireless, Black

❖ 2 x aparat foto instant Polaroid Go Generation 2

❖ 4 x Rucsac The North Face, Jester

⮚ La finalul campaniei, se vor acorda prin tragere la sorti 2 premii mari, premii care constau fiecare in cate un ATV GOES by CFMOTO TERROX 400L T3b 2024. Un ATV de ultima generatie si care promite sa ofere performanta pe cele mai dure terenuri. Un partener 4×4 cu doua locuri perfect pentru agrement, dar si pentru a va ajuta cu diverse sarcini utilitare. Capacitate de transport doua locuri.

In data de 06 noiembrie 2024, se va efectua tragerea la sorți pentru acordarea celor doua premii mari. constând în ATV

La tragerea la sorti vor participa toate inscrierile valide inregistrate in perioada campaniei, 02 septembrie – 31 octombrie 2024.

Lista tuturor castigatorilor validati (nume, prenume, premiul castigat) va fi publicata pe site-ul Campaniei, site accesibil la adresa www.jackdaniels.com/ro-ro/promotia sectiunea dedicata concursului, in cel mult 20 zile lucratoare de la momentul validarii lor.

Premiile vor fi acordate de catre Organizator in termen de cel mult 40 zile lucratoare de la data validarii castigatorilor, prin curier, la adresa indicata de acestia.

PARTICIPĂ LA CONCURSUL JACK DANIEL’S