Câștigă 2000 euro la concursul PEPSI TWIST 2024

câștigători premiu 2000 euro concurs pepsi twist 2024

Participă la concursul PEPSI „Prelungește vara cu un strop de Twist!” în perioada 22.08 – 22.09.2024 și poți să câștigi prin jurizare unul din premiile următoare:

• 3 x premii principale, constând, fiecare, in suma de 2000 euro net echivalent in RON la cursul de schimb 4,97 RON / EUR

• 50 x  premii secundare, constând în 50 Kituri Pepsi în valoare de 395,85 lei

Organizatorul se obliga sa faca publice creatiile câștigătoare, prin  a le afisa pe site-ul pepsicosmiles.ro aceste creații dupa validarea tuturor câștigătorilor, pana pe data de  29.11.2024.

Premiile principale, constând fiecare in suma de 2000  euro se vor achita in RON, in contul IBAN al castigatorului validat, in termen de 30 de zile lucrătoare de la data validării finale.

câștigători premiu 2000 euro concurs pepsi twist 2024

Premiile constand într-un Kit Pepsi, se vor livra Participantilor declarati castigatori in termen  de 30 de zile lucratoare de la data validarii finale, prin intermediul unei societati de curierat.

Mecanismul inscrierii in concursul „Prelungește vara cu un strop de Twist!”

Participantii trebuie sa:
a) acceseze siteul:  pepsicosmiles.ro/teamtwist ;
b) apese / click pe buton „inscrie-te;
c) completeze toate campurile obligatorii ale formularului de inscriere in concurs, cu date reale:
d) completeze, in campul special, in Perioada Campaniei, răspunsul la tema Campaniei: “Cum iti traiesti vara cu un strop de twist – in felul tau propriu, fara sa tii cont de ce spun sau fac altii?” Drept inspiratie, iti stau la dispoziție exemplele din galeria foto, pe tot parcursul campaniei!

Iată un concurs de la PEPSI la care premiile nu sunt acordate prin tragere la soți ci prin jurizare. Această tombolă nu implică achiziția unui produs ci apelează la creativitatea voastră! Dacă vă place pepsi Twist și știi că ești o persoană cu idei interesante nu ezita să participi la promoție. 2000 de euro reprezintă un premiu extraordinar!

PARTICIPĂ LA CONCURSUL PEPSI