câștigători concurs sunca de praga matache macelaru 2024

Participă la concursul Matache Măcelaru  ”Kit-ul bucătarului iscusit” în perioada 19 august – 30 septembrie 2024 și poți câștiga pron tragere la sorți unul din cele 5 Kit-uri ale bucătarului iscusit formate din. o bucată din noua Șuncă Praga vrac Matache Măcelaru’, un cuțit profesional, un șorț și un tocător din lemn masiv, artizanal, toate personalizate Matache Măcelaru’!

La sfarsitul Concursului ”Kit-ul bucătarului iscusit” in data de 1 octombrie 2024, câștigătorii vor fi desemnati prin tragere la sorti.

In data de 04 octombrie 2024 castigatorii vor fi anuntati pe site-ul oficial Matache Macelaru’ si in cadrul unui comentariu public la postarea de Concurs

câștigători concurs sunca de praga matache macelaru 2024

Dupa afisarea castigatorilor pe site-ul Matache Macelaru’, in sectiunea bacanialumatache.ro/campanii/ toti castigatorii vor fi contactati telefonic in termen de maxim 7 zile lucratoare de la data tragerii la sorti.

Termenul de trimitere a Premiului este de 30 zile calendaristice de la castigarea acestuia, iar castigatorii vor trebui sa prezinte la livrare un act de identitate valabil.

Tot ce trebuie să faceți pentru a vă înscrie este să intrați pe bacanialumatache.ro/noua-sunca-praga/, apoi să completați chestionarul.

PARTICIPĂ LA CONCURSUL MATACHE MĂCELARU’