Câștigă vouchere Auchan de 300 lei la concursul ARIEL și LENOR 2024

câștigă voucher 300 de lei concurs Ariel și lenor

Participă la concursul ”Ariel & Lenor ajuta elevii din mediul rural sa inceapa scoala in haine noi!” în perioada 21 August 2024-10 Septembrie 2024 și dacă norocul e de partea ta poți câștiga un E-voucher Auchan în format electronic, cu o valoare de 300 LEI.

Voucherul Auchan poate fii folosit pentru achizitii de produse P&G de pe www.auchan.ro sau prin aplicatia Auchan app. Voucherul poate fi folosit o singura data, la o singura achizitie de produse Procter & Gamble.

In cazul in care valoarea cosului de cumparaturi este mai mica decat valoarea voucherului, diferenta nu se ramburseaza. In cazul in care valoarea cosului de cumparaturi este mai mare decat valoarea voucherului, diferenta de bani va fi achitata de catre castigator.

câștigă voucher 300 de lei concurs Ariel și lenor

Anuntarea castigatorilor concursului ”Ariel & Lenor ajuta elevii din mediul rural sa inceapa scoala in haine noi!” se va realiza prin publicarea acestora pe www.youtilpromo.ro si pe intr-o sectiune special dedicata acestei Campanii in termen de maxim 30 zile lucratoare de la data validarii acestora.

Premiile vor fi transmise fiecarui castigator sub forma unui cod unic, pe e-mail, intr-un fisier securizat cu parola prin sms la adresa de email cu care acesta s-a inscris in concurs ulterior incheierii procesului de validare a castigatorilor, dar nu mai tarziu de 60 de zile lucratoare de la data publicarii castigatorilor pe www.youtilpromo.ro si www.youtil.ro/regulamente

Cumpără produse ARIEL şi Lenor și înscrie bonul pe Youtilpromo.ro și în afară că poți câștiga premii frumoase în bani vei ajuta și copii de la țară să înceapă așa cum trebuie școala!

PARTICIPĂ LA CONCURSUL ARUEL & LENOR