castigatori concurs dare 50000 lei

Participă la concursul Cate dorinte pot intra intr-o valiza? Oricate indraznesti cu DARE! în perioada 15.08.2024 – 25.09.2024 și dacă ai noroc poți câștiga prin tragere la sorți unul din premiile următoare:

⋅ 1 x voucher in valoare de 50.000 de lei

⋅ 100 x vouchere: de 500 lei

Premile concursului DARE  se vor acorda câștigătorilor prin transfer bancar si sunt valabile pentru înscrierile care presupun documente fiscale care fac dovada achiziției produselor participante la tombolă din orice magazine aflat pe teritoriul României.

Extragerea finala pentru toate tipurile de premii va fi electronica si va avea loc  pe data de 26.09.2024.

castigatori concurs dare 50000 lei

Acordarea premiilor concursului DARE se va efectua in termen de maximum 60 de zile lucratoare de la data validarii finale a premiului,

Lista castigatorilor si a premiilor castigate va fi postata pe site-ul etibonus.com/ro, in termen de 30 zile lucratoare de la data validarii castigatorilor.

Cum participi la concursul DARE

Pentru a participa la prezenta tombolă cu premii si a putea castiga unul dintre premiile oferite participantii trebuie sa respecte urmatorul mecanism:

1. Sa achizitioneze in perioada campaniei minimum 3 produse Dare, participante in campanie, in orice combinatie, pe acelasi bon fiscal sau factura fiscala, in perioada campaniei

2. Sa inscrie pe website-ul campaniei, etibonus.com/ro, in formularul dedicat campaniei “Cate dorinte pot intra intr-o valiza? Oricate indraznesti cu DARE!”, numarul bonului fiscal sau factura fiscala care atesta achizitionarea produselor, valoarea bonului sau factura fiscala, data bonului sau factura fiscala, impreuna cu numele, numarul de telefon si magazinul din care au facut achizitia.

Multă baftă la premii pofticioaselor / pofticioșilor!

PARTICIPĂ LA CONCURSUL DARE