câștigă 10000 lei carburant concurs Perrier Chic

Intră în concursul „Alege gustul Perrier Chic cu fiecare oprire!” care se desfășoară în perioada 1 August   – 31 August 2024  în benzinăriile MOL și unul dintre premiile puse în joc:

• 1 x Voucher Combustibil în valoare de 10000 lei la benzinăria MOL

• 4 x Set biciclete

• 31 x Set pahare

Pentru premiul cel mare ce constă într-un voucher de combustibil în valoare de 10000 lei la stația MOL, se va face o singură extragere după finalizarea perioadei de concurs.

Voucherul de combustibil în valoare de 10000 lei este în format de card fizic inscripționat cu numele câștigătorului. Acesta are valabilitate de utilizare de un an calendaristic din momentul emiterii acestuia și poate fi utilizat direct la pompă în orice stație MOL doar pentru plata de combustibil (benzină sau motorină).

câștigă 10000 lei carburant concurs Perrier ChicLista câștigătorilor premiilor mici va fi publicată în secțiunea ”Câștigători” din cadrul website-ului: www.maisonperrierchic.story23.ro, în termen de 30 (treizeci) de zile lucrătoare de la  validarea tuturor câștigătorilor.

În perioada 1 August – 31 August, se vor acorda cele 4 premii medii, constând în set de biciclet

Lista câștigătorilor premiilor mici va fi publicată în secțiunea ”Câștigători” din cadrul website-ului: www.maisonperrierchic.story23.ro, în termen de 30 (treizeci) de zile lucrătoare de la validarea tuturor câștigătorilor.

Cumpără în perioada 1-31 august minimum 2 doze de Maison Perrier Chic

Înscrie numărul bonului fiscal și POȚI CÂȘTIGA unul dintre premiile campanie

PARTICIPĂ LA CONCURS